29 / 04 / 2024

corner life nerede

corner life nerede

Ödemelere göre banka kredisi kullanılabilen projede daire büyüklükleri 47 metrekareden başlangıç gösteriyor. Güneşli Corner Life satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası (0212) 445 45 23 olarak belirlendi.

Corner Life satılık daire!

Toplam 211 adet daireden meydana gelen proje Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Corner Life satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Corner Life Güneşli adres!

Ödemelere göre banka kresi kullanılabilen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Corner Life Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yükseliyor.

Bağcılar Corner Life fiyatları!

Toplam 211 adet daire ve 21 adet ticari ünitenin yer aldığı proje 2 blok halinde yükseliyor. Bağcılar Corner Life fiyatları 237 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Güneşli Corner Life iletişim bilgileri!

Daire büyüklüklerinin 47 metrekareden başladığı projede toplam 211 adet daire yer alıyor. Güneşli Corner Life iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 445 45 23 olarak belirlendi.

Bağcılar Corner Life Evleri satılık!

Toplam 211 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda inşa ediliyor. Bağcılar Corner Life Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Güneşli Corner Life ev fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0 'dan 3+1' e kadar farklılık gösterdiği proje 2 blok halinde yükseliyor. Güneşli Corner Life ev fiyatları 237 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Corner Life Evleri adres bilgileri!

Toplam 211 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Corner Life Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli'de yükseliyor.

Bağcılar Corner Life fiyat!

Toplam 211 adet daireden meydana gelen proje 2 blok halinde yükseliyor. Bağcılar Corner Life fiyat listesi kapsamında daireler 237 bin 500 TL' den başlıyor.

Güneşli Corner Life ödemeleri!

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzasıyla yükselen proje toplam 211 adet daireden oluşuyor. Güneşli Corner Life ödemeleri kapsamında fiyatlar 237 bin 500 TL'den başlıyor.

Corner Life projesinde dairelerin yüzde 58'i satıldı!

İstanbul'un ikinci Maslak'ı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu çok sayıda, konut, ofis ve otel projesine ev sahipliği yapıyor. Bunlardan biri de Corner Life, Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığında inşa edilen projede 211 adet konut yer alıyor.

Corner Life'ta altın kampanyası ile son daireler satılıyor!

Cornerlife Güneşli projesinde son daireler de tükeniyor. Konut alanlara metrekaresi kadar altın hediye eden kampanya kapsamında şimdiye kadar 1 kilo 722 gram altın konut sahiplerine teslim edildi...

Corner Life Güneşli ne zaman teslim?

Corner Life Güneşli ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Corner Life Güneşli konut projesi Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat tarafından yükseliyor...

Güneşli Corner Life iletişim!

Güneşli Corner Life iletişim bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Güneşli Corner Life kapsamında yer alan konutların 2014 senesinin sonunda Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor

Keleş - Beyaz İnşaat Corner Life satış ofisi!

Keleş - Beyaz İnşaat Corner Life satış ofisi Mahmutbey Mah. Halkalı Cd. no:132 Bağcılar / İstanbul adresinde yer alıyor. Corner Life Güneşli fiyatları 195 bin 600 liradan başlıyor...

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Dolunay Mühendislik imzasıyla inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar devam ediyor. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut bulunuyor.

Demir Life nerede?

Demir Life nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir Life nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Play Park, Corner Life projesini 5 milyon TL'ye kiraladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Lüleburgaz Ata Corner projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 736,50 metrekaresini Play Park'a kiraladı...

Belgrad Life nerede? İşte lokasyon!

Orman manzarasına hakim Belgrad Life projesi 42 adet daireden meydana geliyor. Metal Yapı Konut tarafından inşa edilen proje Kerem Piker KPM Mimarlık tarafından tasarlanıyor. Peki Belgrad Life nerede? İşte lokasyon!

Ova Life Evleri nerede?

MZB İnşaat tarafından gerçekleştirilen Ova Life projesi, 21 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki, Ova Life Evleri nerede?

Bulvar Life nerede?

2017 yılının sonunda tamamlanması planlanan Bulvar Life projesi Bulvar Life İnşaat imzasını taşıyor. Peki Bulvar Life nerede?

Bulvar Life nerede?

Bulvar Life projesi 5 bin metrekare alan üzerinde 260 daire ve ticari dükkanlardan meydana geliyor. Peki, Bulvar Life nerede? İşte, Bulvar Life lokasyon bilgileri...

KorkmazKaya Life nerede?

Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yer aldığı KorkmazKaya Life Residence'de dairelerin büyüklükleri 96 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor. Peki KorkmazKaya Life nerede?

Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projenin yüzde 18 bin metrekaresi yeşil alanı bulunuyor. Projede fiyatlar kata ve daire tiplerine göre değişiyor. Peki Bornova Folkart Life Rezidans nerede?

Corner Life Güneşli'de daireler 237 bin 250 TL'ye!

Beyaz ve Keleş İnşaat, modern mimarinin rahat ve kullanışlı çizgilerini Cornerlife Güneşli ile keyife dönüştürüyor. Daire tiplerinin 1+0 'dan 3+1' e kadar farklılık gösterdiği proje 2 blok halinde yükseliyor.

Brooklyn Life nerede?

Brooklyn Life Residence'de dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. Proje 72 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Brooklyn Life nerede?

Alya Life Residence nerede?

Alya Life Residence'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Ekşioğlu Yapı imzası taşıyan proje 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Alya Life Residence nerede?

Vera Group Life In Vera Evleri nerede?

Toplam 1.056 adet daire ve 85 adet ticari ünitenin yer aldığı projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Peki Vera Group Life In Vera Evleri nerede?

corner life nerede Haberi

corner life nerede

2 blok halinde yükselen proje Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Proje toplam 211 adet daire ve 21 adet ticari üniteden meydana geliyor.


Sosyal alanları kapsamında projede spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası bulunuyor.


Corner Life projesinde daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire alanları 47 metrekareden başlayıp, maksimum 167 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


Güneşli Corner Life projesinde daire fiyatları 237 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede ödeme planı kapsamında peşin olarak veya banka kredisiyle ödeme imkanı sunuluyor.


Mahmutbey Mah. Halkalı Cd. no:132 Bağcılar/İstanbul


Güneşli Corner Life satış ofisi iletişim! 

Telefon: (0212)...