05 / 05 / 2024

KorkmazKaya Life nerede?

KorkmazKaya Life nerede?

Firma: TMZ-Korkmaz

Proje: KorkmazKaya Life

Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yer aldığı KorkmazKaya Life Residence'de dairelerin büyüklükleri 96 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor. Peki KorkmazKaya Life nerede?



TMZ-Korkmaz Ortaklığı tarafından inşa edilen  KorkmazKaya Life  Evleri anahtar teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


KorkmazKaya Life Rezidans'ta daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Toplam 44 adet konuttan oluşan proje 2 bloktan meydana geliyor.

KorkmazKaya Life nerede?

İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde hayata geçirilen KorkmazKaya Life Konutları Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre, Teknopark'a 1 kilometre, Viaport AVM'ye ise 3 kilometre yakınlıkta bulunuyor.


Konut fiyatlarının 229 bin TL'den başladığı KorkmazKaya Life Kurtköy'de dairelerin alanları 96 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Pendik KorkmazKaya Life'ta yürüyüş parkuru, fitness salonu, her daireye ait kapalı otopark, basketbol sahası, oyun parkı, toplantı odası, kamera sistemi, tenis kortu, kamelya ve dinlenme alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 

11 soruda Pendik Korkmaz Kaya Life projesi!

Telefon: 0216 506 18 61

Web adresi: http://www.korkmazkayalife.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön