29 / 04 / 2024

Coşkun Sabah: 80'li yıllardan beri hep gayrimenkul aldım, arsa almam gerekirdi!

Coşkun Sabah: 80'li yıllardan beri hep gayrimenkul aldım, arsa almam gerekirdi!

Türk müziğinin güçlü sesi, birbirinden değerli bestelere imza atan Coşkun Sabah, "80’li yıllardan itibaren kazandığım paralarla hep daire ve gayrimenkul aldım. Halbuki bunların yerine hep arsa almam gerekiyordu" dedi...



Türk müziğinin güçlü sesi, birbirinden değerli bestelere imza atan Coşkun Sabah’ın “Parası olmayan beni anlayamaz, geçinemiyorum” dediği iddiası magazin dünyasında uzun süre gündemde kalmıştı. 

Posta'da yer alan habere göre; ‘Yalan Yıllar’ adını verdiği single’nı geçen hafta çıkaran ünlü sanatçı sarf ettiği iddia edilen sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Coşkun Sabah, kenidne sorulan soruları şu şekilde yanıtladı:

“Parası olmayan beni anlayamaz, geçinemiyorum” dediğiniz iddia edildi ve üzerine çok konuşuldu. Bu konuda ne söylemek istersiniz?

Ben asla öyle bir söz sarf etmedim. Hatta “Bunu ispat edene noter huzurunda bir milyon dolar vereceğim” dedim. Ama ortada kimse yok. Gelin, ispat edin, alın paranızı. Sosyal medya tam bir bataklığa dönüştü. Yurt dışından, izi sürülemeyen sosyal medya hesabı açan, iftiracı, kötü niyetli insanlar hep birilerine saldırıyor. Ben de buna maruz kalanlardanım. Bu sebeplerden dolayı da sosyal medya hesaplarımı kapatacağım.

Yapmaktan çok pişmanlık duyduğunuz bir şey var mı?

80’li yıllardan itibaren kazandığım paralarla hep daire ve gayrimenkul aldım. Halbuki bunların yerine hep arsa almam gerekiyordu. Ekonomik olarak çok büyük kayıbım var. Bu benim pişmanlığım.

Coşkun Sabah: Kızımın evinin kirası 900 Euro!

Coşkun Sabah: 15 milyonluk gayrimenkulüm var!


Geri Dön