10 / 05 / 2024

coşkun sabah gayrimenkul açıklaması

coşkun sabah gayrimenkul açıklaması

Türk müziğinin güçlü sesi, birbirinden değerli bestelere imza atan Coşkun Sabah, "80’li yıllardan itibaren kazandığım paralarla hep daire ve gayrimenkul aldım. Halbuki bunların yerine hep arsa almam gerekiyordu" dedi...

Coşkun Sabah: 15 milyonluk gayrimenkulüm var!

Coşkun Sabah, koronavirüs yüzünden konserlerinin iptal edildiğini ve maddi zarara uğradığını belirtti. Sabah, "Benim 15 milyonluk gayrimenkulüm varsa bankada 450 bin liram var. Ben 450 bin lirayı dört ayda harcıyorum, sonra ne olacak?" dedi...

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Coşkun tarafından kuruldu.

Baba Tarla Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Baba Tarla Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Zeren ve Coşkun Zeren ortaklığında kuruldu.

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Fsm Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nur Coşkun ve Sümeyra Coşkun ortaklığında kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Cois Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Cois Gayrimenkul Anonim Şirketi Ümraniye’de İsmail Coşkun tarafından kuruldu.

Cois Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Cois Gayrimenkul Anonim Şirketi Ümraniye'de İsmail Coşkun tarafından kuruldu.

Venyapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venyapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Coşkun Dönmez, Tolga Cingi ve Vahit Şimşek ortaklığında kuruldu.

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Coşkun ve Sema Güner ortaklığında kuruldu.

coşkun sabah gayrimenkul açıklaması Haberi

coşkun sabah gayrimenkul açıklaması

Türk müziğinin güçlü sesi, birbirinden değerli bestelere imza atan Coşkun Sabah’ın “Parası olmayan beni anlayamaz, geçinemiyorum” dediği iddiası magazin dünyasında uzun süre gündemde kalmıştı. 

Posta'da yer alan habere göre; ‘Yalan Yıllar’ adını verdiği single’nı geçen hafta çıkaran ünlü sanatçı sarf ettiği iddia edilen sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Coşkun Sabah, kenidne sorulan soruları şu şekilde yanıtladı:

“Parası olmayan beni anlayamaz, geçinemiyorum” dediğiniz iddia edildi ve üzerine çok konuşuldu. Bu konuda ne söylemek istersiniz?

Ben asla öyle bir söz sarf etmedim. Hatta “Bunu ispat edene noter huzurunda bir milyon dolar vereceğim” dedim. Ama ortada kimse yok. Gelin, ispat edin, alın paranızı. Sosyal medya tam bir bataklığa dönüştü. Yurt dışından, izi sürülemeyen sosyal medya hesabı açan, iftiracı, kötü niyetli insanlar hep birilerine saldırıyor. Ben de...