27 / 04 / 2024

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...



Esra Eczacıbaşı Coşkun Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Üyesidir. Esra Eczacıbaşı Coşkun, Robert Kolej’in ardından Harvard Üniversitesi’nde Ekonomi ve Sanat Tarihi eğitimi almıştır. Çoşkun, mezun olduktan sonra New York’ta bulunan Modern Sanat Müzesi MoMA’da görevlerde bulunmuş ve sonrasında, Türkiye’ye döndükten sonra İstanbul Modern için önemli bir açılım olan Genç Modern’in kuruluşuna öncülük etmiştir.

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

EĞİTİM DURUMU VE ÇALIŞMA ALANLARI

Eczacıbaşı Topluluğu’ndaki kariyerine Holding Stratejik Planlama Uzmanı olarak başlayan Esra Eczacıbaşı Coşkun, daha sonra Tüketim Ürünleri çatısı altında Marka Yöneticisi olarak devam etmiştir. Esra Eczacıbaşı Çoşkun, 2015 senesinde INSEAD’dan MBA derecesini aldıktan sonra McKinsey& Company’de Danışman olarak çeşitli projelerde görevlerde yer aldı. 2017 yılında Eczacıbaşı Holding İş Geliştirme Müdürü olarak görevde bulundu. Daha sonra, 2018 ve 2019 yılları itibarıyla Burgbad AG Genel Müdürü ve Eczacıbaşı Holding Dijital Dönüşüm Koordinatörü olarak görevini sürdürmektedir.

Esra Eczacıbaşı Coşkun, aynı zamanda İstanbul Modern’de İcra Kurulu Üyeliğini ve Eczacıbaşı Holding’de Yönetim Kurulu Üyeliğini yürütmektedir. Esra Eczacıbaşı Coşkun’un, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) Temsilciliği, Endeavor Türkiye Üyeliği ile Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Üyeliği bulunmaktadır.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli ne iş yapar? Dr. Bekir Pakdemirli kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

İlkay Demirdağ kimdir? İlkay Demirdağ ne iş yapıyor?


Geri Dön