28 / 04 / 2024

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...



Rasih Engin Akçakoca, Coca Cola Türk Yönetim Kurulu Üyesidir. Sayın, Rasih Engin Akçakoca, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde işletme üzerine lisans eğitimini tamamlamış. Daha sonra, R. Engin Akçakoca, kariyerine 1974’te bankacılık sektöründe başlamış ve 1986-91 yılları arasında da Koç-Amerikan Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.

Rasih Engin Akçakoca, 1991-2000 yılları arasında ise Koçbank A.Ş. Genel Müdürlüğü görevinde bulunmuştur. Akçakoca, 2001’de Bakanlar Kurulu kararı ile geniş bir bankacılık sektörü yeniden yapılandırma programından sorumlu olarak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı’na getirilmiştir.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

2004 senesinden bu yana danışmanlık yapmakta olan Akçakoca, çeşitli Anadolu Grubu şirketlerinde yönetim kurulu üyeliği görevini üstlenmektedir. Rasih Engin Akçakoca evli, iki çocuk ve iki torun sahibidir.

COCA COLA HAKKINDA

1886 yılında Eczacı Dr. John Pemberton tarihteki ilk Coca‑Cola’yı Atlanta’daki Jacobs Eczanesi'nde satışa sundu. O ilk bardakla başlayan serüvenimizde bugün, The Coca‑Cola Company, 200’den fazla ülke ve bölgede sunduğu 200’den fazla marka ile insanların tüm gün tüketebileceği içecekler üretiyor. 

1964’te adım attığımız Türkiye’de ise 11 fabrikada üretim yapıyor ve 16 markamızla ülkenin dört bir yanına ulaşıyoruz.

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli ne iş yapar? Dr. Bekir Pakdemirli kariyeri nedir?

Güzide Meltem Kökden kimdir? Güzide Meltem Kökden nerelerde görev almıştır?

Ahmet Toksoy kimdir? Ahmet Toksoy ne iş yapar? Ahmet Toksoy kimdir?

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?


Geri Dön