27 / 04 / 2024

Ahmet Toksoy kimdir? Ahmet Toksoy ne iş yapar? Ahmet Toksoy kimdir?

Ahmet Toksoy kimdir? Ahmet Toksoy ne iş yapar? Ahmet Toksoy kimdir?

Ahmet Toksoy ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Toksoy hakkında merak edilen tüm detaylar...



Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Toksoy kimdir? Nerde doğdu? Eğitim hayatı ve kariyeri merak edilen konular arasında yer almakta. İşte merak edilen detaylar. Ahmet Toksoy, 1959 yılında İstanbul'da doğmuştur.

Ahmet Toksoy, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans Bölümü'nden 1981 senesinde mezun olmuştur. Daha sonrasında, 1984-1989 seneleri arasında ise Maliye Bakanlığı'nda Hesap Uzmanı olarak çalıştıktan sonra Teftiş Kurulu Üyesi olarak Hürriyet Holding'de göreve gelmiştir. Hürriyet Gazetesi'nde 1990 -1991 seneleri arasında Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev almış.

 Ahmet Toksoy kimdir? Ahmet Toksoy ne iş yapar? Ahmet Toksoy kimdir?

KARİYERİ NEDİR?

Sonrasında ise 1991-1995 yılları arasında da Mali İşler Müdürü olarak görevde bulunmuştur. Daha sonra 3 yıl Aktif Denetim Yeminli Mali Müşavirlik Şirketi'nde Yeminli Mali Müşavir olarak çalışmıştır. Ahmet Toksoy, 1998’de göreve başladığı Hürriyet Gazetesi Mali İşler Grup Başkanlığı görevini 11 yıl boyunca devam ettirmiş ve daha sonra 2010 yılı başında Doğan Holding Denetim ve Risk Yönetimi Başkanlığı görevini üstlenmiştir.

Bu dönem içerisin de grubun çeşitli firmalarında da Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Sayın Ahmet Toksoy, 2017-2018 yılları arasında da Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yapmıştır. Ahmet Toksoy, 2011 Eylül ayından başladığı Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Mali İşler Başkanlığı ve İcra Kurulu üyeliğinden Temmuz 2019 ay sonu itibariyle ayrılmıştır. 

Ahmet Toksoy, Mart 2019 ayında Doğan Şirketler grubu Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine gelmiştir.

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten eğitim ve kariyeri nedir? 

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?


Geri Dön