27 / 04 / 2024

Güzide Meltem Kökden kimdir? Güzide Meltem Kökden nerelerde görev almıştır?

Güzide Meltem Kökden kimdir? Güzide Meltem Kökden nerelerde görev almıştır?

Güzide Meltem Kökden ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Güzide Meltem Kökden hakkında merak edilen tüm ayrıntılar...



İş Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Güzide Meltem Kökden kimdir? Eğitimi, Kariyeri nedir? Güzide Meltem Kökden 1969 yılında Kastamonu'da doğmuştur. Eğitim durumu,  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Lisans ve Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü AB Hukuku Yüksek Lisans bölümü mezunudur.

Güzide Meltem Kökden, 1991 senesinde Türkiye İş Bankası A.Ş. Yatırım Uzman Yardımcısı olarak göreve başlamış olan Sayın Kökden, 1997 yılında Sermaye Piyasaları Bölümünde Yatırım Uzmanı, 1999 senesinde Müdür Yardımcısı, 2003 senesinde Birim Müdürü, 2006 yılında Bölüm Müdürü olarak görev yapmıştır, 2013-2023 yılları arasında Türkiye İş Bankası A.Ş. Munzam Sandık Vakfı Müdürü olarak görevde bulunmuştur.

Sayın Kökden, öte yandan Takasbank A.Ş’de Yönetim Kurulu Üyesi, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İş Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile İş Portföy Yönetimi A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev almıştır.

Güzide Meltem Kökden kimdir? Güzide Meltem Kökden nerelerde görev almıştır?

Güzide Meltem Kökden, Banka dışında Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak da görev yapmaktadır.

30 Mart 2023 tarihinde Türkiye İş Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine, 31 Mart 2023 tarihinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçilen Sayın Kökden, aynı zamanda Denetim Komitesi, KKTC İç Sistemler Komitesi ve Operasyonel Risk Komitesi Başkanı, Risk Komitesi Üyesi ve Kredi Komitesi Yedek Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Ahmet Toksoy kimdir? Ahmet Toksoy ne iş yapar? Ahmet Toksoy kimdir?

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten eğitim ve kariyeri nedir? 

Prof. Dr. Ahmet Bolat kimdir? Prof. Dr. Ahmet Bolat ne iş yapar? 

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?


Geri Dön