27 / 04 / 2024

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...



Doğuş Otomotiv Gür Çağdaş Yönetim Kurulu Başkan Vekilidir. Sayın Gür Çağdaş, 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1985 yılında yine aynı üniversitenin İşletme İktisadı Enstitüsü’nde yüksek lisansını bitirmiştir.

Gür Çağdaş 1986 senesinde Eczacıbaşı Menkul Değerler’de Yatırım Uzmanı olarak çalışmaya başlamış ve sonrasında 1988 yılında Vakıflar Bankası İstanbul Menkul Kıymetler Merkezi’ni kurarak 1990 yılına kadar bu kurumun yöneticiliği görevini üstlenmiştir. Sayın Çağdaş, 1990 yılında Doğuş Grubu bünyesine katılmış ve Birleşik Türk Körfez Bankası’nda Sermaye Piyasası Grubu Müdürü; Garanti Menkul Kıymetler A.Ş.’de ve Garanti Yatırım ve Ticaret Bankası’nda Genel Müdür Yardımcısı; Garanti Portföy Yönetimi A.Ş.’de Genel Müdür, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ile daha sonrasında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerine getirilmiş ve başar ile çalışmalarını sürdürmüştür. Sayın Gür Çağdaş, 1 Ocak 2016 itibarı ile Doğuş Holding bünyesine Başkan Danışmanı ve Doğuş Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmıştır.

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Bu kapsamda, 2007-2014 yılları arasında Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği’nin (TKYD) Başkanlığını yürütmüş olup, bu süre zarfında European Fund and Asset Management Association’da (EFAMA) Türkiye’yi temsilen bulunmuştur. Gür Çağdaş, 2013-2014 seneleri arasında da Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nde (KYD) Yönetim Kurulu Üyesi olarak, 2015-2018 yılları arasında da Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Halen Doğuş Grubu şirketlerindeki Yönetim Kurulu Üyeliği, Başkan ve Başkan Yardımcılığı görevleri ile beraber, 2019 yılı itibarı ile Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir.

DOĞUŞ OTOMOTİV HAKKINDA

Doğuş Otomotiv, Türkiye’nin lider oto­motiv ithalatçısı ve en büyük otomotiv distribütörlerindendir. Doğuş Otomotiv iş planlarını “beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet” vizyonu ile oluşturan Doğuş Otomotiv, kurumsal stratejisini “müşteri memnuniyeti odaklı çalışma” hedefi üzerine inşa etmektedir. 

Doğuş Otomotiv, sektöründe Türkiye’nin en ge­niş marka ve hizmet ağına sahip bir kuruluştur. Binek araç, hafif ticari araç, ağır vasıta, endüstriyel ve deniz motorları, soğutma sistemleri alanlarında, her biri kendi sektörünün lideri konumundaki 12 uluslararası marka ve bağlı 13 ürün grubunun temsilcisi olan Doğuş Otomotiv, bireysel ve kurumsal müşterileri­ne Volkswagen Binek Araç, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda, Bentley, Lamborghini, Porsche, Volkswagen Ticari Araç, Scania markalarından ve bu markaların 80'in üzerinde modelden oluşan geniş bir ürün portföyü sunmaktadır.

İlkay Demirdağ kimdir? İlkay Demirdağ ne iş yapar?

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Bekir Ağırdır kimdir? Bekir Ağırdır ne iş yapar?


Geri Dön