29 / 04 / 2024

Bekir Ağırdır kimdir? Bekir Ağırdır ne iş yapar?

Bekir Ağırdır kimdir? Bekir Ağırdır ne iş yapar?

Bekir Ağırdır kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bekir Ağırdır ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Vestel Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Ağırdır Kimdir? Bekir Ağırdır, 1979 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.

Ağırdır, sonra 1980-1984 yılları arasında Bilsan Bilgisayar Malzemeleri AŞ’de Satış Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı; 1984- 1986 senelerinde Meteksam Ltd. Şirketi’nde Satış Koordinatörü olarak görev almış. Sonrasında ise 1986-1996 yıllarında Pirintaş Bilgisayar Malzemeleri ve Basım Sanayi AŞ’de Genel Müdür, 1996-1999 senelerinde Atılım Kağıt ve Defter Sanayi AŞ’de Genel Müdür Yardımcısı ve 1999-2003 senelerinde PMB Akıllı Kart ve Bilgi Teknolojileri AŞ’de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevler almıştır.

Bekir Ağırdır 2003-2005 yılları arasında da Tarih Vakfı’nda önce Koordinatör, sonra Genel Müdür olarak görevde bulunmultur. 2005 senesinden bu yana KONDA Araştırma ve Danışmanlık Limited Şirketi’nde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini sürdüren Sn. Ağırdır, 2022 Haziran ayı itibarı ile Genel Müdürlük görevinden ayrılmıştır.

Bekir Ağırdır kimdir? Bekir Ağırdır ne iş yapar?


Daha sonra, Bekir Ağırdır, Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ’nin yanı sıra, Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ, Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ, Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii AŞ ve Migros Ticaret AŞ’de de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürmektedir. Sn. Ağırdır, Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı (TESEV) ve Hrant Dink Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, Yanındayız Derneği, Demokratik Cumhuriyet Programı ve EYMİR Kültür Vakfı Kurucu Üyesi, ODTÜ Mezunlar Derneği Üyesi ve aynı zamanda da T24 İnternet Gazetesi ve GAİN İnternet Medya yorumcusudur.

VESTEL ŞİRKETLER GRUBU HAKKINDA

Vestel Şirketler Grubu 15’i yurtdışında olmak üzere toplam 24 şirketten oluşmaktadır. Dünya standardındaki üretim anlayış ve kapasitesi ile yenilikçi ve kaliteli ürünleri ve geniş vizyonuyla sadece ülkemizde değil küresel piyasalarda da pazarı yönlendiren güçlü bir firma olan Vestel, dünyaya teknoloji ihracı alanında Türkiye’nin simgesi ve gururu olmuştur. Bugün bir televizyon ve beyaz eşya üreticisi olmanın ötesinde uluslararası bir teknoloji şirketi konumunda olan Vestel, 158 ülkeye gerçekleştirdiği ihracat ile elektronik sektöründe 23 yıldır ülkemizin de ihracat şampiyonudur.

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

Korkmaz Enes Ergun kimdir? Korkmaz Enes Ergun ne iş yapar? Korkmaz Enes Ergun'un kariyeri nedir?

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapar? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?


Geri Dön