29 / 04 / 2024

Korkmaz Enes Ergun kimdir? Korkmaz Enes Ergun ne iş yapar? Korkmaz Enes Ergun'un kariyeri nedir?

Korkmaz Enes Ergun kimdir? Korkmaz Enes Ergun ne iş yapar? Korkmaz Enes Ergun'un kariyeri nedir?

Korkmaz Enes Ergun kimdir? Korkmaz Enes Ergun hangi alanlarda çalışmalar yapmıştır? Korkmaz Enes Ergun hakkında merak edilen tüm ayrıntılar, eğitimi ve kariyeri nedir? İşte haberin ayrıntıları...



24 yıllık Borsa ve Sermaye Piyasalarında tecrübeye sahip olan Korkmaz Enes Ergun, çok sayıda firmanın halka arzının değerlendirilmesi ile işlem gören şirketlerin incelenmesini ve piyasa faaliyetler alanlarını yönetmiştir. Korkmaz Enes Ergun, halen Kotasyondan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyor.

Korkmaz Enes Ergun, lisans eğitimini  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünde tamamlayan Korkmaz Ergun, aynı yıl Borsa İstanbul'da çalışma hayatına başlamıştır. Korkmaz Enes Ergun 24 yıllık borsa kariyerinde birçok firmanın halka arzının değerlendirilmesi ile işlem gören şirketlerin incelenmesini ve piyasa faaliyetlerini yönetmesi ile öne çıkıyor.

Korkmaz Enes Ergun kimdir? Korkmaz Enes Ergun ne iş yapar? Korkmaz Enes Ergun un kariyeri nedir?

EĞİTİM DURUMU?

Ergun, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünde 1997 yılında tamamlamış, aynı yıl Borsa İstanbul’da çalışma hayatına başlamıştır. Yüksek lisansını ve doktorasını Marmara Üniversitesi İktisat Anabilim Dalında tamamlayan Ergun, 24 senelik Borsa ve Sermaye Piyasaları tecrübesine sahiptir. Korkmaz Enes Ergun çok sayıda şirketin halka arzının değerlendirilmesi ile işlem gören şirketlerin incelenmesini ve piyasa faaliyetlerini yönetti. Ergun, halen Kotasyondan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapar? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

 


Geri Dön