27 / 04 / 2024

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...



Alper Gökgöz, iş hayatına 2005 yılında McKinsey & Company'de başlayarak, finans alanında birçok uluslararası firmaya stratejik konularda danışmanlık görevlerini üstlendi. Alper Gökgöz 2012 yılında ING Türkiye bünyesine katıldı ve Ocak 2018-Mayıs 2020 tarihleri arasında Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak görevde bulundu.

Alper Gökgöz, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü mezun olduktan sonra, işletme yüksek lisans diplomasını Harvard Business School’dan almış ve son olarak Stanford Üniversitesi’nde Yönetici Liderlik programını tamamlamıştır. Öte yandan Alper Gökgöz, ING Grubu’nda Hollanda, Belçika ve Lüksemburg (Pazar Liderleri Bölgesi) ülkelerinden sorumlu Global İcra Kurulu Üyesi olarak atanan Pınar Abay’dan boşalan koltuğu da devir almıştır.

 Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz tüm Kariyeri boyunca finans alanında birçok uluslararası alanda faaliyet gösteren şirketlere stratejik konularda danışmanlıklarda yapmışyır. Alper Gökgöz, 2012 senesinde Dijital Bankacılık Grup Müdürü olarak ING Bank Türkiye bünyesine katılmış ve bu görevi yürütmektedir. Ayrıca,  Alper Gökgöz, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Ne İş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapar? Eğitimi nedir?


Geri Dön