27 / 04 / 2024

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...



Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde bitiren Gülin Reyhanoğlu, otomotiv sektörüne 2006 senesinde Otokoç Otomotiv'de Filo Satış Temsilcisi olarak adım atmıştır. Birçok farklı otomotiv şirketinde önemli görevlerde yer alan Reyhanoğlu, 2017'de de Peugeot Türkiye bünyesine katıldı.

2017'de Groupe PSA Türkiye bünyesine katılan Gülin Reyhanoğlu, 1 Ocak 2021 itibari ile Peugeot Türkiye Satış Direktörü olarak görevine devam etmiştir.

 Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

2004 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Gülin Reyhanoğlu, 2006 - 2010 seneleri arasında Otokoç. 2010 - 2015 yılları arasında TEB ARVAL. 2016 – 2017 yıllarında ALD Otomotiv’de Satış Müdürü olarak görev yaptı. 2017’de Groupe PSA bünyesinde Peugeot Türkiye Yeni Araç Filo Satış Müdürü olarak çalışmaya başlayan Reyhanoğlu, Ağustos 2019 tarihinden bu yana Groupe PSA’nın Peugeot, Citroen, Opel ve DS markalarının Yeni Araç Filo Satış Müdürü olarak görev yapıyordu. Gülin Reyhanoğlu, 17 Ağustos 2020 tarihi itibari ile Groupe PSA Türkiye B2B Satış Direktörü olarak görevindedir.

Gülin Reyhanoğlu, evli ve bir kız çocuk annesidir.

Cantekin Dinçerler kimdir? Ne İş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Mehmet Ali Akben kimdir? Mehmet Ali Akben ne iş yapar?

Hulusi Acar Kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapar?


Geri Dön