27 / 04 / 2024

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...



Meltem Taylan Aydın, Halk Bankası Yönetim Kurulu Üyesidir. Meltem Taylan Aydın, 1973 yılında Ankara’da doğmuştur. Aydın, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. Taylan Aydın, lisansüstü çalışmalarını ekonomi alanında gelişmekte olan ülkelerde makroekonomik performans analizi ve davranışsal ekonomi konularında yapmış ve sonrasında 2014 yılında Harvard Üniversitesi Yükselen Liderler programına kabul edildi.

Meltem Taylan Aydın, Harvard Extension School’da İşletme yüksek lisans programına devam etmektedir. Halen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi olan Meltem Taylan Aydın, 8 Haziran 2017 tarihinden itibaren de Türkiye Halk Bankası AŞ’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürmektedir.

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

HALKBANK HAKKINDA

Türkiye Halk Bankası A.Ş., kısaca Halkbank, Halk Bankası ve Halk Sandıkları Kanunu kapsamında küçük ve orta büyüklükteki esnaf ve sanayiciye kolay ve ucuz kredi vermek amacı ile kurulan ve 23 Mayıs 1938'de faaliyete geçen bir kamu bankasıdır. Bu kapsamda, 128.480 milyon aktif büyüklüğü ile dünyanın en büyük 159. bankasıdır. HALKBANK İLK ŞUBESİ HANGİSİDİR? Büyük Millet Meclisinin kabul buyurduğu kanun ile faiz hadlerinin indirilmesini memnuniyetle karşılarım.” İlk Halk Sandıkları  Ankara  ve İstanbul'da kurulmuştur. 

HALK BANKASI ÇALIŞANLARI DEVLET MEMURU MU?

2002 yılında Halk Bankası özelleştirildiğinde personel, imzalanan sözleşmeyle, 1475 sayılı Yasa'ya göre çalışmaya devam etti ancak özlük hakları 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na göre devam etti, emekli olduklarında gene devlet memurları maaşına göre, çalıştıklarını da bu şekilde aldırlar.

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

 


Geri Dön