27 / 04 / 2024

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?



Dr. Hasan Basri Göktan Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanıdır. Dr. Hasan Basri Göktan, Mühendislik, iktisat ve hukuk öğrenimi görmüş iktisat doktorasını tamamlamıştır. Meslek hayatına 1973 senesinde Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’de başlayan Dr. Hasan Basri Göktan, 1983-1993 yılları arasında Pankobirlik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevini üstlenmiştir. 

Göktan, 1988-1993 yılları arasında Pankobirlik Genel Müdürlüğü, Şekerbank T.A.Ş. ve Konya Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini beraber yürüttü. Bu süreçte Türkiye şeker sektöründe bir ilk olarak Konya Şeker Fabrikası’nın özelleştirilmesini başarı ile gerçekleştirdi. 

EĞİTİM DURUMU VE KARİYERİ

Dr. Hasan Basri Göktan 1993-2002 yıllarında Şekerbank T.A.Ş. Genel Müdürlüğü görevi ile beraber T. Şeker Fabrikaları A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği ve bir süre Yüksel İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yaptı. 

2002-2007 yıllarında Şekerbank T.A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüttü. Buna göre, 1 Şubat 2008 tarihinden bu tarafa  Şekerbank T.A.Ş. ve finansal iştiraklerin Yönetim Kurulu Başkanı olan Sayın Hasan Basri Göktan, aynı zamanda Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi’dir.

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

ŞEKERBAK HAKKINDA

Şekerbank, “Anadolu Bankacılığı” anlayışı ile köyden kente; yerel özellikleri ve ihtiyaçları dikkate alan ve bankası olmayanları da bankacılık hizmetleri ile buluşturan  tanıştıran, mutlu müşteri, çalışan ve ortakları ile  değer katarak beraber büyüyen, gücünü köklü geçmişinden alan çağdaş bir bankadır. Şekerbank, Türkiye’de, aktif büyüklükte ilk 10 özel banka arasında, “küçük işletmelerin finansmanında lider banka” olarak yer almak.

Anar Mammadov kimdir? Anar Mammadov ne iş yapar? 

Edward Arkwright kimdir? Edward Arkwright ne iş yapmaktadır?

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

 


Geri Dön