28 / 04 / 2024

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Çağlar Göğüş Doğan Holding Murahhas Üyesidir. Çağlar Göğüş, Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur, Florida Üniversitesi'nde MBA yaptıktan sonra iş hayatına 1996 senesinde Coopers & Lybrand (şimdi PwC)‘da kıdemli Analist olarak başladı. Arthur Andersen ve AT Kearney'de analist ve danısmanlık görevleri sonrasında, 2000 senesinde Peppers&Rogers Grubu'na katıldığı kaydedildi. 

Çağlar Göğüş, daha sonra Peppers&Rogers firmasının uluslararası ortağı olan ve bu firmanın satışı sonrası, tüm bölgelerden sorumlu Genel Müdür olarak görevine devam eden Göğüş, Peppers&Rogers'ın hem EMEA, hem diğer bölgelerdeki büyümesinde önemli rol oynadı. Geniş bir coğrafyada ellinin üzerinde büyük şirket ve düzenleyici kurum için yürüttüğü danışmanlık çalışmalarıyla, özellikle stratejik büyüme ve dönüşüm alanlarında da uzmanlaştı.

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

KARİYERİ HAKKINDA

Klasik ekonominin yanı sıra yeni ekonomi dünyasında da derin deneyimler kazanan Çağlar Göğüş, Doğan Grubu'na 2015 yılında Hürriyet Gazetecilik Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak katıldı. Bu görevi bir yıl yürüttükten sonra Hürriyet Gazetecilik'te İcra Kurulu Başkanlığı görevini iki yıldan fazla bir süre üstlendi. Bu görevi süresince dijital dönüşüm, verimlilik, karlılık, iş süreçlerinin yeniden tanımlanması, Hürriyet Emlak'ın kurumsallaşması gibi önemli projeleri yürüttü.

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli ne iş yapar? Dr. Bekir Pakdemirli kariyeri nedir?

İlkay Demirdağ kimdir? İlkay Demirdağ ne iş yapıyor?


Geri Dön