27 / 04 / 2024

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in kim olduğu ve Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik İş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesidir. Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik, 1987 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. Daha sonra, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik, aynı üniversitede 1990 senesinde "Yüksek Lisans Programını", 1996 yılında da ‘’Doktora Programını’’ bitirmiştir.

2001-2003 seneleri arasında da ABD'de, State University of New York (SUNY) at Buffalo'da yapısal deprem mühendisliği konularında doktora sonrası araştırmacı olarak görevde bulunmuştur. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde 1989-1996 seneleri arasında Araştırma Görevlisi, 1997-2001 seneleri arasında Yardımcı Doçent, 2001-2010 seneleri arasında ise Doçent olarak görevde bulunan Sayın Çelik aynı zamanda 2010-2017 yılları arasında Bilgi Üniversitesi’nde, 2019-2021 yılları arasında ise Beijing University of Technology’de Misafir Profesör olarak görevlerde yer almıştır.

Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik kimdir? Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ne iş yapmaktadır?

KARİYERİ HAKKINDA

Halen İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Yapı ve Deprem Mühendisliği Birimi'nde tam zamanlı Öğretim Üyesi olarak görev yapmakta olan Sayın Çelik, Mart 2023 yılından itibaren Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli kapsamında "Yeni Yapı Teknolojileri Kurulu" üyesi olarak görev almaktadır. Sayın Çelik, 23 Mart 2022 tarihinden itibaren de İş GYO’da bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almakta olup, aynı zamanda Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanıdır. Sayın Çelik’in, İş GYO’daki Yönetim Kurulu Üyeliği dışında grup içi görevi bulunmamaktadır.

Ali Fuat Erbil kimdir? Ali Fuat Erbil ne iş yapmaktadır?

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?


Geri Dön