27 / 04 / 2024

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



Ahmet Kacar Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesidir.  Ankara  İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nden mezun olan Ahmet Kacar, 1976 senesinde Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.’da memur olarak çalışma hayatına başlayan ve daha sonra 1988 senesinde Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Fon Yönetimi kurucusu, 1988 Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Bilgi İşlem Bankacı Grup Yöneticisi olarak görevinde bulunan Sayın Kacar, daha sonra Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. bünyesinde ATM, banka kartı, çağrı merkezi, telefon bankacılığı, POS sistemleri, future 2001 insansız bankacılık, internet bankacılığı gibi yeni teknolojik sistemlerin kuruluşunde görev almıştır.

Ahmet Kacar, 1994 senesinde ise Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Başkent Şubesi Müdürlüğü ve ilk Finans Market Şubelerinin kuruluşunu yapmıştır.

1997 yılında ise Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdür Yardımcısı olmuş. Daha sonra da Mali İşler, Bilgi İşlem, Bireysel Krediler, Bireysel Bankacılık, Kredi Kartları, Kurumsal Finansman, Pazarlama gibi birçok departmandan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı yapmıştır.

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Sayın Kacar, Güneş Hayat (Vakıf Emeklilik) Genel Müdür Yardımcılığı ile Takasbank Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Öte yandan, Bankalar Arası Kart Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği de bulunmaktadır.  Ayrıca, Vakıfbank Muhtelif İştiraklerinde de Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Üyeliği, TSKB Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini başarı ile yürütmüştür.

2003 senesinde ise Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürü olarak atanmış ve 2005 senesinin ilk yarısına kadar bu görevini başarı ile sürdürmüştür. 2006 -2007 seneleri arasında da Ankara Sigorta A.Ş. ve Ankara Emeklilik A.Ş.’de CEO ve Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2007 – 2012 seneleri arasında Kiler Holding A.Ş.’de CEO, Kiler GYO da dahil olmak üzere bağlı ortaklık ve iştiraklerinde Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulunmuştur.  Ahmet Kacar, 2012 senesinden bu yana bağımsız danışman olarak çalışmaktadır.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Dr. Bekir Pakdemirli kimdir? Dr. Bekir Pakdemirli ne iş yapar? Dr. Bekir Pakdemirli kariyeri nedir?


Geri Dön