27 / 04 / 2024

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Ergun'un kim olduğu ve İsmail Ergun'un hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında bulunuyor. Bu kapsamda İsmail Ergun kimdir? ve nerelerde görev almıştır? İsmail Ergun'un eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...



Dünyanın lider elektrikli araç üreticilerinden BYD (Build Your Dreams), BYD Türkiye Genel Müdürü İsmail Ergun nerelerde görev aldı. Geçtiğimiz senelerde, İsmail Ergun, Toyota bünyesindeki Pazarlama, Satış, Satış Sonrası Hizmetler ve Bayi Yönetimi operasyonlarının idari, performans ve iş yönetimi kapsamındaki tüm operasyonlarından sorumlu olarak görev almıştır.

30 yıldan fazla tecrübeye sahip olan İsmail Ergun, otomotiv sektöründeki kariyerine 1988 yılında Üretim Planlama ve Kontrol Mühendisi olarak başladı. 1990 yılından itibaren Satış Sonrası Bölge Müdürü olarak iş yaşamına Toyota'da devam eden Ergun, yaklaşık 8 sene boyunca bu alandaki görevini sürdürdü.

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

Toyota kapsamında ,müşteri ilişkileri, pazarlama, CRM gibi çok farklı bölümlerin yönetiminde de aktif rol alan İsmail Ergun, 2008 senesşinde Bayi Yönetimi Direktörü olarak atandı ve tüm bayi operasyonlarının yönetiminde de bulundu.

Geçtiğimiz senelerde, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş.'deki yeni organizasyonel yapılanma ve atama ile birlikte; COO görevini üstlenen İsmail Ergun, Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezunu. Marmara Üniversitesi'nde MIS (Management Information Systems - Yönetim Bilişim Sistemleri) master programını da tamamlayan Ergun, evli ve bir kız çocuk babasıdır.

Bugün ise, İsmail Ergun,  BYD Türkiye Genel Müdürlüğü görevine halen devam etmektedir.

Korkmaz Enes Ergun kimdir? Korkmaz Enes Ergun ne iş yapar? Korkmaz Enes Ergun'un kariyeri nedir?

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapar? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapar? Eğitimi nedir?


Geri Dön