27 / 04 / 2024

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut oluyor!

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut oluyor!

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikasının bulunduğu alan 12 bin metrekare büyüklüğünde. Bu alanın konut markalarının yakın takibinde olduğunu, konut ve rezidans projesi olarak değerlendirileceğini söyleniyor...



Coşkun, sucuk deyince akla ilk gelen markalardandır. Kemal Coşkun, 1975'te Bozdoğan Sucukları'nın tesisini alarak bu işe koyulmuş. Şimdi Coşkun Et ve Mamulleri Sanayi ve Ticaret A.ş.'yi oğulları Kenan, Kamil ve Şamil yönetiyor.

 

Coşkun Sucuk'tan Kağıthane projesi açıklaması: Öyle bir proje yok!
 

Para’da yer alan habere göre; Kenan Bey şirketin kaptan köşkünde oturuyor ve yönetim kurulu başkanlığını yapıyor. Firmanın fabrikası İstanbul Kağıthane'de bulunuyordu. Fabrika Afyon'a taşındı. Kağıthane'de sadece fabrika satış mağazası kaldı.

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut oluyor!

Fabrikanın bulunduğu alan 12 bin metrekare büyüklüğünde. Bu alanın konut markalarının yakın takibinde olduğunu, konut ve rezidans projesi olarak değerlendirileceğini yazmış, konut piyasasının tekrar hareketleneceği günler bekleniyor diye vurgulamıştık.

Coşkun Sucuk fabrika alanıyla ilgili henüz bir konut firması ile anlaşmış değil. Ancak mahallede bir proje fotoğrafı elden ele dolaşıyor. Sanki birileri şimdiden altyapı oluşturuyor. Öğrendiğimize göre, proje sadece fabrika alanıyla sınırlı kalmayacakmış. Fabrikaya bitişik konutların sahipleri ikna edilerek projeye dahil edilmek isteniyormuş. Mahallede elden ele dolaşan fotoğraf sanki diğer konut sahiplerini ikna etmek için kullanılıyor.

Mahalleden haber geldikçe aktaracağız...
 


Geri Dön