05 / 05 / 2024

Country Life, Göktürk 'te 3. sergiye ev sahibi olacak!

Country Life, Göktürk 'te 3. sergiye ev sahibi olacak!

 Mithat şžen ve Devabil Kara"nın sergilerine ev sahipliği yapan Country Life, 22 Aralık 2010-20 şžubat 2011 tarihleri arasında, Günnur Özsoy"un œSeni Görüyorum adlı sergisineev sahipliği yapacak



Country Life"ın içersinde yer alacak Art Space anlayışının öncüsü olan sergiler, satış ofisinin hemen yanında yer alan Pg Art Space"de gerçekleştiriliyor. Salondaki üçüncü sergide bronz, mermer, alüminyum, polyester ve keçeyi dahil ettiği organik formdaki heykelleriyle tanınan Günnur Özsoy"ın eserleri yer alacak.

Vitrinli mekanın teşhir estetiği üzerine düşünen Günnur Özsoy, Pg ArtSpace"in vitrini üzerinden eserleri ve izleyiciler arasında farklı bir iletişim yaratmayı amaçlıyor. İşlerini Kemerburgaz Country Life satış ofisi içersinde yer alan Pg ArtSpace için özel olarak tasarlayan sanatçının kırmızı polyesterden ürettiği heykelleri izleyicileri uzaktan da etkisi altına almayı başarıyor. Tavandan sallandırılan ve adeta uçuyormuş gibi algılanan parlak, pürüzsüz yüzeyli organik formların imgeleri yere yerleştirilen aynalara farklı açılardan yansıyorlar. İşlerin mekanın tabanında varlık bulan izdüşümleri izleyiciye oyunsal bir görsel deneyim yaşatıyor.
Milliyet Emlak


Geri Dön