28 / 04 / 2024

Crown Deluxe Bahçeşehir'de 144 bin TL'ye! Son gün 15 Eylül!

Crown Deluxe Bahçeşehir'de 144 bin TL'ye! Son gün 15 Eylül!

Haziran 2011'de inşasına başlanılan Crown Deluxe projesi; 13 Eylül'de görücüye çıkacak. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 144 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede ön talep fiyatlarının 15 Eylül'de değişmesi planlanıyor...



 Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen Crown Deluxe'ün inşaatına Haziran 2011'de başlandı. Toplam 400 rezidans dairenin yer aldığı proje; 2 bloktan meydana geliyor. Projedeki bloklar 24 katlı olarak tasarlandı.

Bahçeşehir'de kurulan projede ön talep fiyatlarıyla satışlar 15 Eylül günü sona erecek. Proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve panoromik bahçeli ile teraslı daireler yer alıyor.

Akbatı alışveriş merkezinin hemen yanında konumlandırılan proje kapsamında 1+1 konutların fiyatları 144 bin TL'den başlıyor ve 2+1 konutların fiyatları ise 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Faizsiz ödeme seçenekleriyle satışa sunulan konutlar için açıklanan fiyatlar şimdilik bunlar. Ön talep fiyatları sonunda tüm konutların fiyatlarıyla ilgili açıklama yapılması bekleniyor. Proje 13 Eylül Salı günü görücüye çıkacak.

Bahçeşehir 'in yeni merkezinde inşaatına başlanan projede yaşam kalitesi deluxe seviyede sunuluyor. Proje kapsamında yer alan konutların teslimat tarihi Mayıs 2013 olarak belirlendi.

Bulunduğu konum itibarı ile direk TEM bağlantısı ile projeye ulaşım sadece birkaç dakika. Bölgenin İkitelli'den Beylikdüzü 'ne kadar ki en büyük alışlveriş merkezi olan Akbatı alışveriş merkezi yüksek kalitede marka karması ile bu ay sonu itibarı ile   faaliyete geçiyor.

Medical Park ,Ted Koleji'nin ve Festival Park'ın ve Clup İstanbul gibi büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacak yaşam alanlarının aynı noktada başlıyor olması bölgenin yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarıyor...

www.crowndeluxe.com.tr
444 24 20


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön