28 / 04 / 2024

Crown Park Konutları'nda 5 bin TL peşinatla! Yüzde 10 indirimle!

Crown Park Konutları'nda 5 bin TL peşinatla! Yüzde 10 indirimle!

Yüzde 70'inde satışların tamamlandığı Crown Park Evleri'nde konut sahibi olmak isteyenlerin sadece 5 bin TL peşinat ödemesi gerekiyor. Beylikdüzü'ndeki projede konutların metrekare birim fiyatları 1000 TL olarak belirlendi...



Babacanyapı Crown marka proje zincirinde, ilk teslimini Beylikdüzü Beykent bölgesinde inşa ettiği Crown Park projesi ile, hayata geçiriyor

191 metrekarelik 3+1 ultra lux dairelerin yer aldığı Crown Park 'ta yüzde 75'lik oranda yeşil alana yer verildi. Dairelerin ultra lux dış ve iç mimari konsepti,ziyaretçiler tarafından tam not aldı.

Yüzde 70'lik kısmının satıldığı Crown Park evlerinde,5 bin TL peşinat ile evinize taşınıyorsunuz. 120 ay vade,esnek ödeme planları ile,tüketici dilediği gibi ödeme yapabiliyor.Peşinatına  yüzde 10 indirim imkanı sağlanan, daireler, 199 bin TL'den başlıyor. teslimatı yapılmaya başlanacak olan projede metrekare birim fiyatı 1000 TL'ye geliyor.

Güven ,kalite ve yüksek standartlarda inşa edilen projede, daire sahiplerine tapu hemen veriliyor. Beylikdüzü Beykent bölgesinde  trafikten ve karmaşadan uzak, kolej ,devlet okulları, universite, hastane,sağlık ocağı, İstanbul'un en büyük kapalı pazar alanı, alışveriş merkezleri,her türlü sosyal olanaklara yakınlığı ile merkezi konumda yer alan Crown Park , geniş daireleri ile , kalabalık ailelerin, odak noktası oldu.Sınırlı sayıda kalan ulra lux daireler için, satış ofislerine gelip evinizi ayırtmanızda yarar var.

Her yıl dikey büyüme ile projelerinin imalatına hızla devam eden BABACANYAPI , CROWN RESIDENCE, CROWN TOWER projelerinin 2.etaplarına başlamaya hazırlanırken, Bahçeşehir bölgesinde yer alan CROWN DELUXE projesini de Haziran 15 'te satışa açıyor.

www.crownpark.net
212 875 75 44 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön