29 / 04 / 2024

Çukurova Gayrimenkul Adanus Park nerede?

Çukurova Gayrimenkul Adanus Park nerede?

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Adanus Park

Çukurova Gayrimenkul Adanus Park nerede? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplam 180 adet konuta yer verilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile hayata geçirildi...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer verildiği Adanus Park, toplam 180 adet daireden oluşuyor.  Çukurova Gayrimenkul  imzası taşıyan proje 10 bin metrekarelik alan üzerine konumlandırılıyor.


Çukurova Gayrimenkul  Adanus Park  nerede?


Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Adanus Park Projesi'nin sosyal alanları arasında; fitness center, buhar banyosu, spor alanları, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi alanalr bulunuyor.


Teslimleri hemen yapılan Adanus park Kartal Konutları için yüzde 25 peşinat veriliyor. Proje lokasyon olarak toplu ulaşıma yürüme mesafesinde yer alıyor.


Çukurova Gayrimenkul Adanus Park nerede?


Çukurova Gayrimenkul Adanus Park, Kartal-Kadıköy Mtero Durağı'na 500 metre, Kartal Demiryolu İstasyonu'na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 10-15 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.


Çukurova Gayrimenkul Adanus Park nerede?


Adres: Adanus Park Kartal ulaşım adresi:Orta Mah. Yalnız Selvi Cad. Bektaş Sok. (Real market depo girişi yanı) No:5 Soğanlık / Kartal-İSTANBUL


Telefon: (0216) 671 14 14

Web Adresi: www.adanuspark.com


Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön