08 / 07 / 2024

Çukurova Holding koru satışlarıyla ilgili düzeltme yaptı!

Çukurova Holding koru satışlarıyla ilgili düzeltme yaptı!

Çukurova Holding A.Ş. Yeniköy Korusu ve Bağlarbaşı Korusu için verdiği ilanla ilgili olarak düzeltme yayınladı. Yeni ilanda şu bilgilere yer verildi...



Çukurova Holding A.Ş. Yeniköy Korusu ve Bağlarbaşı Korusu için verdiği ilanla ilgili olarak düzeltme yayınladı. Yeni ilanda şu bilgilere yer verildi:

Akşam Gazetesinin 23 Ağustos 2011 Salı günkü nüshasında Çukurova Holding A.Ş.'ye ait Duyuru ilanı sehven "Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ile Şirketimiz arasında imzalanan YKB'YE AİT BANKACILIK DIŞI VARLIKLARA İLİŞKİN OPSİYON ANLAŞMASI kapsamında sahip olduğumuz "satış bildiriminde bulunma" hakkını Banka'nın kabulüne sunmak üzere, İSTANBUL'un en gözde merkezlerinde bulunan BAĞLARBAŞI KORUSU ve YENİKÖY KORUSU için yatırımcılardan teklif alınacaktır." metni ile yayınlanmıştır, ilan edilmesi gereken metin aşağıda görüldüğü gibidir.

"Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ile Şirketimiz arasında imzalanan YKB'YE AİT BANKACILIK DIŞI VARLIKLARA İLİŞKİN OPSİYON ANLAŞMASI kapsamında sahip olduğumuz "satış bildiriminde bulunma" hakkını Banka'nın kabulüne sunmak üzere, İstanbul'un en gözde merkezlerinden YENİKÖY'de, Sait Halim Paşa Korusu olarak da bilinen, İstanbul Boğaz manzarasına hakim nadir alanlardan YENİKÖY KORUSU için yatırımcılardan teklif alınacaktır."


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön