30 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Düzce'yi yeniden inşa ettik!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Düzce'yi yeniden inşa ettik!

Düzce'de düzenlenen mitingte konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Yıkılan Düzce’yi yeniden inşa ve ihya etmek için seferberlik ruhuyla çalıştık. Düzce’ye son 17 yılda 11 katrilyon lira yatırım yaptık'' dedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Düzce'de düzenlenen mitingte vatandaşlara hitap etti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdoğan, konuşmasında, "Milletine ülkesine hizmet etmek için kendisine tahsis edilen imkanları çarçur edenlerin bizim dünyamızda yeri yoktur. Bunun hesabını mutlaka verecektir. Saygısızlık eden, kibirli davranan herkes bizi de defterinden silmiş demektir. Ve yollarını da ayırmış demektir. Böyle bir yanlışa bir AK Partili asla düşemez" diye konuştu.

Düzce 2023 hedeflerine ulaşmak için AK Parti'nin gönül belediyeciliği ile yoluna devam edeceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Düzce hizmetin, yatırımın, emeğin kıymetini bilir. Kardeşliğin, birliğin kıymetini bilir'' dedi.

Düzce'nin depremlerde ağır yaralar aldığını söyleyen Erdoğan, ''Yıkılan Düzce’yi yeniden inşa ve ihya etmek için seferberlik ruhuyla çalıştık. Düzce 20 sene öncesinin Düzce'sinin çok ilerisinde'' diye konuştu. 

Düzce’ye son 17 yılda 11 katrilyon lira yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Burada da Faruk başkanla beraber dikey mimariye asla prim vermeyeceğiz. En çok üzerinde durmamız gereken konu bu. Zemin artı 3. Bunun üzerine çıkmamamız lazım. Çıkma balkonların olmaması lazım. Depremlerin en tehlikeli, tehdit eden özelliği budur. 4.5 yıl İstanbul’da belediye başkanlığı yaptım, bu işi biraz bilirim'' açıklamasında bulundu.

Erdoğan, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Özellikle Akçakoca’da çok önemli yatırımları hayata geçiriyoruz. Ceneviz Kalesi ve yat limanı şehrin turizmine çok ciddi hareketlilik getirecektir. , Türkiye Cumhuriyeti tarihinde spora bizim dönemimizde verdiğimiz önem kadar önem veren hiçbir iktidar olmamıştır.''


Geri Dön