29 / 05 / 2024

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, memura yeni zam açıklayacak” diyen, ünlü gazeteci hem tarih hem oran verdi!

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, memura yeni zam açıklayacak” diyen, ünlü gazeteci hem tarih hem oran verdi!

Memura yapılan yüzde 30’lu zammın ardından yeni bir iddia gündeme geldi. Ünlü gazeteci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memurlara ek bir zam daha yapacağını iddia etti hatta tarih bile verdi!



İsmi en fazla konuşulan gazetecilerden Fatih Portakal, yaşanan bu tartışmaların ortasına boma gibi düşen çok önemli bir iddiada bulundu! Hatta bu iddiası için tarih bile verdi!. 

Ünlü gazeteci Fatih Portakal, yüzde 25'lik zam oranının yüzde 30'a çıkmasına dikkat çekerek çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

 “Cumhurbaşkanı Erdoğan, memura yeni zam açıklayacak” diyen, ünlü gazeteci hem tarih hem oran verdi!

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ZAM ORANINI YÜZDE 40’A ÇIKARACAK!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 30'luk zam oranını yakın zamanda yüzde 35-40'lara çekeceğini iddia ederek yapılacak yeni artış için tarih de verdi. Konuyla ilgili bir paylaşım yapan Fatih Portakal, "Yüzde 25 bir anda yüzde 30 oldu. Ben bu ay içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir grup toplantısında veya halka açık bir yerde yapacağı konuşmayla bu zam oranını artıracağını yüzde 35-40 yapacağını düşünüyorum. Bunu hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması sonrası zamlı memur maaşları belli olmuş, Açıklanan yüzde 30’luk zam oranı doğrultusunda, aile yardımı ödeneği dahil, en düşük memur maaşı 9 bin 105 liradan 11 bin 848 TL’ye, en düşük memur emekli aylığı 6 bin 78 liradan 7 bin 901 liraya yükselmişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön