Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret mesajı geldi! İşte milyonlarca kişinin beklediği haber!

Asgari ücrete gelecek zam uzun bir süredir ülke gündeminde yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete dair birtakım açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!Erdoğan, "İşçi ve işveren arasındaki diyalog güçlü olmadığı zaman sosyal huzursuzluk yaşanması kaçınılmazdır

Ankara’da Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret hakkında önemli mesajlar verdi. Erdoğan, "İşçi ve işveren arasındaki diyalog güçlü olmadığı zaman sosyal huzursuzluk yaşanması kaçınılmazdır. Asgari ücret ve vergi dilimi gibi birçok konuda işverenlerimizle işbirliği yaptık" dedi.

İşte haberin detayları…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: MASADA BU KONULAR VAR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonların merakla beklediği zamlı asgari ücret için görüşmeler başlamadan önce konuya dair önemli içerikler verdi. İşçi ve işverenlerle ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücret ve vergi dilimi gibi pek çok konuda işverenlerimizle işbirliği yaptık" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışma hayatında çözülecek sorun olmadığını vurgularken ayrıca "Asgari ücret gibi konularda gereken fedakarlıkları yaparak çalışanlarımızın haklarını, refahlarını ne kadar iyi korursak bu ortak hedeflerimize o derece hızlı adımlarla ve güvenli bir şekilde ulaşabiliriz. Şu anda masada zaten bu konularımız var, onları da hızlı bir şekilde bitireceğiz" diye konuştu.

"ÇALIŞMA HAYATINDA ÇÖZÜLEMEYECEK HİÇBİR PROBLEM YOK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından alınan bölümler;

Dolar bugün ne kadar? 6 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Vefat eden kişinin yaşlılık maaşı ne zaman kesilir?

MEB personel alımı 2022! MEB sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir?