Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçiye büyük müjde! 1,1 milyar lira hibe desteği sağlanacak

Gelen son dakika haberine göre; Kabine toplantısı sonrasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, art arda açıkladı. Yaşlı ve engelli maaşlarının erken ödeneceğini kaydeden Erdoğan, çiftçilere de verilecek hibe desteğini duyurdu.Artık sonra vatandaşımızın temel ihtiyaç maddelerinin satış fiyatlarını sebesizce artıanlara karşı en küçük bir anlayış göstermeyeceğimizi açıkça belirtiyorum

Kabine Toplantısı'nın ardından müjdeleri sıralayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ramazan Bayramı'na rastlayan yaklaşlık 1,5 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli maaşlarının tarihini öne çekerek cuma günü itibarıyla ödeyeceğiz. Artık sonra vatandaşımızın temel ihtiyaç maddelerinin satış fiyatlarını sebesizce artıanlara karşı en küçük bir anlayış göstermeyeceğimizi açıkça belirtiyorum. 15 milyar TL'lik ek Sosyal Yardım Destek Paketi'ne ilişkin çalışmaların sonuna gelinmiştir. Yakında uygulamaya geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

ÇİFTÇİLERE DESTEK MÜJDESİNİ DUYURDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2022 senesi için, makine ekipman alımı ve kırsal altyapı yatırımlarında kullanmak için 32 bin 572 çiftçimizle tarıma dayalı yatırımlar için ise 418 girişimcimize toplamda 1,1 milyar lira hibe desteği sağlayacağız." diye konuştu.

Kredi çekeceklere çok kötü haber!

Merakla bekleniyordu... Iphone 14 fiyat listesi ve çıkış tarihi! Iphone 14 ne zaman çıkacak? 

A101'de dev kampanya! 24, 25, 26, 27, 28 ve 29 Nisan 2022 A101 kataloğu yayımlandı!