Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan KYK kredi borçları açıklaması! KYK kredi faizleri silindi mi?

KYK kredi borçlarına dair açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. İşte detaylar!KYK kredi faizleri silinecek mi? KYK kredi borçları silindi mi? bu sorular sıkça soruluyordu

KYK kredi borçlarının silinip silinmeyeceği konusu uzun bir süredir gündemde yer alıyordu. KYK kredi faizleri silinecek mi? KYK kredi borçları silindi mi? bu sorular sıkça soruluyordu. Milyonlarca kişinin heyecanla yanıt bulmasını beklediği sorular cevap buldu.

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KYK kredi borçlarına dair yaptığı açıklama…

KYK borçları silindi mi sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı yaptığı açıklamalar ile yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir canlı yayında faize karşı olduğunu söyleyerek, öğrencileri faize yedirmeyeceğini ifade ederek, net açıklamanın Kabine Toplantısı sonrası yapılacağı açıklandı. Bu haber sonrasında milyonlarca kişi KYK kredi faizlerinin silinip silinmeyeceğine dair net bir bilgi almak için Kabine Toplantısını beklemeye başladı. Yapılan Kabine Toplantısı sonrasında açıklama geldi. İşte KYK borçları siliniyor mu? KYK borçları silindi mi? sorularının yanıtı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı'nda yaptığı açıklamalarla KYK borçları silindi mi sorusunun cevabını verdi. Milyonlarca öğrenci yüksek KYK faizleri nedeni ile sadece ana para ödenecek. KYK faizleri silinecek mi sorusunun sevabı Kabine Toplantısı'nda yanıt buldu.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN AÇIKLAMA: KYK BORÇLARI SİLİNDİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklama KYK kredi borçlarının yalnızca ana para verileceğini, faizlerinin alınmayacağını açıkladı. Böylelikle KYK kredilerinden faiz kaldırıldı.

KYK BORÇLARI SON DURUM NEDİR?

5 milyondan fazla kişinin KYK borçlusu olduğu, bir kısmının da belirlenen sürece geri ödeme yapmadığı için icralık duruma geldiği söyleniliyor. Toplam borç ise 5.5 milyar lira olarak hesaplandı. Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, önceki gün katıldığı canlı yayında, "KYK ile ilgili Cumhurbaşkanımız bir açıklama yaptı. Biz fırsat eşitliği kapsamında hareket etmekteyiz. Her ilde bir veya birden fazla üniversite var. Harçları kaldırdık. Genç odaklı siyasetin gereği neyse bugüne kadar gerçekleştirdik. Türkiye kurumsal olarak bursları gündeme getiren İBB Başkanı'yken Türkiye'nin gündemine getiren cumhurbaşkanımızdı. Öğrencilerimizin beklentisi neyse hep çıtayı daha yukarısına koyduk" dedi.

Altın bugün ne kadar? 18 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 18 Temmuz Pazartesi 22 ayar bilezik kaç TL?

Dolar bugün ne kadar? 18 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!