İş Fırsatları

Cumhurbaşkanı Sağlık Bakanlığı personel alımını açıkladı! 85 bin alım yapılacak! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından Sağlık Bakanlığı bünyesinde gerçekleşecek personel alımını açıkladı. İşte detaylar…Bu haber üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter üzerinden müjdeli haberi verdi

Sağlık Bakanlığı bünyesinde yapılacak olan personel alımını ilgiler için açıklandı. Bu haber üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter üzerinden müjdeli haberi verdi.

İşte merak edilen detaylar…

Sağlık Bakanlığı bünyesinde 85 bin personel alımı yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter üzerinden müjdeli haberi duyurdu. Bakan Koca, attığı Twitte; “Sağlıkta Beyaz Reform’a destek kuvvet, 85 bin yeni çalışma arkadaşı” ifadelerine verdi. Sağlık Bakanlığı 85 bin yeni personel alıyor.

 İşte Sağlık Bakanlığı personel alımına dair merak edilen detaylar..

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN: 85 BİN YARDIMCI PERSONEL KADROSUNU AÇTIK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısından sonra yaptığı konuşmada şu ifadelere yer vermişti; “Sağlık kuruluşlarındaki uzman hekimlerimizin hastalara daha fazla vakit ayırabilmeleri amacıyla 85 bin yardımcı personel kadrosunu açtık.”

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA TWİTTER ÜZERİNDEN AÇIKLADI!

Sağlık Bakanı Fahrettin Bakan merakla beklenen personel alımı haberini sosyal medyası üzerinden yani Twitter üzerinden verdi. Görülmemiş bir büyüklükte kadro açıldığını duyura Fahrettin Koca, “Sağlıkta Beyaz Reform’a destek kuvvet, 85 Bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılıyor. Gözümüz aydın” şeklinde açıklamada bulundu.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığının 85 bin personel alımı hakkında yapılan paylaşımı ve açıklamayı görenler, alımların hangi kadrolara yapılacağını merak edip araştırmaya başladı. Sağlık Bakanlığı 85 bin kadrolu personel alımında alımların hangi kadroda olacağının henüz belli olmayacağı belirtildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN? SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KADRO BRANŞ DAĞILIMI BELLİ OLDU MU, NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından Sağlık Bakanlığı bünyesinde gerçekleşecek personel alımını açıkladı. İlgililer bu alımların hangi branşlarda ve ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Sağlık Bakanlığı için kadro, branş dağılımı şartları henüz belli netlik kazanmış değildir. Önümüzdeki günlerde bu konuda bir açıklanma yapılması bekleniyor.

Kıbrıs açıklarından doğalgaz müjdesi geldi! Kimse beklemiyordu! İşte detaylar!

BİM CFO'su’dan açıklama! “Enflasyon bizi nereye götürür bilmiyoruz”

En yüksek emekli promosyon veren bankalar hangileri 2022? İşte 8 bin TL promosyon veren banka!