10 / 05 / 2024

''Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesi olacak'' diyen İslam Memiş bombayı patlattı! Elinizdeki altınları satmayın

''Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesi olacak'' diyen İslam Memiş bombayı patlattı! Elinizdeki altınları satmayın

Altın kahini İslam Memiş altın yatırımcılarını uyararak gram altın için ''Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesi'' görülecek diyerek  elinizdeki altınları sakın satmayın dedi.



CUMHURİYET TARİHİNİN EN YÜKSEK SEVİYESİ

İslam Memiş, altının yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak kalmaya devam edeceğini söyledi ve altın fiyatlarının Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesini göreceğini söyledi. Memiş konu ile ilgili şu yorumu yaptı: ''Altın rekora doymuyor, altında yeni yükselişler, altın Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesini gördü..." 

  Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesi olacak diyen İslam Memiş bombayı patlattı! Elinizdeki altınları satmayın
ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Haftanın ilk işlem gününe düşüşle başlayan altın fiyatları gün içinde değer kazanarak yükseldi. Son dakika altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor.

Ons altın bugün saat 15:39 itibariyle 1675 dolardan işlem görüyor. Gram altın alış fiyatı 1000 lira,satış fiyatı şse 1011 lira, çeyrek altın alış fiyatı 1639 lira, satış fiyatı ise 1648 lira, yarım altın alış fiyatı 3269 lira, satış fiyatı ise 3303 lira, tam altın alış fiyatı 6537 lira, satış fiyatı ise 6572 lira, Ata altın alış fiyatı 6708 lira, satış fiyatı ise 6757 lira, Atabeşli alış fiyatı 33,400 lira, satış fiyatı 33,724 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altının geleceği yeni rakam resmen açıklandı! Altını olanlar gardınızı alın! 

Son dakika altın açıklaması! Analistler resmen rakam verdi! Altın fiyatlarının bugün ne kadar olacağı belli oldu

Altın şaha kalktı! Git gide yükseliyor! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 7 Kasım 2022 canlı altın fiyatları

Geri Dön