27 / 04 / 2024

CarrefourSA mağazaları Babalar Günü'nde Kemal Sunal'ı unutmadı!

CarrefourSA mağazaları Babalar Günü'nde Kemal Sunal'ı unutmadı!

CarrefourSA Alışveriş Mağazaları Babalar Günü etkinliği kapsamında Yeşilçam oyuncularından Cüneyt Arkın'ı hayranları ile buluştururken, Kemal Sunal için film afişlerinden ve kıyafetlerinden oluşan sergi ile unutmadıklarını gösterdi



CarrefourSA Bayrampaşa Mağazası Babalar Günü’nde Cüneyt Arkın ve oğulları Murat-Kaan'ı davet ederken CarreforuSA Ümraniye Mağazası ise Babalar Günü'nde Kemal Sunal'ı kostümleri ve film afişleri sergisi açarak eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ve kızı Ezo Sunal ile hatırladı.

Cüneyt Arkın oğulları Murat ve Kaan, iyi bir insan olmayı babalarına borçlu olduklarını ifade ederken sevmeyi, sevilmeyi, fedakarlığı ve daha pek çok şeyi babalarından öğrendiklerini belirttiler. 

CarrefourSA Ümraniye'de ise Babalar günü kapsamında eşi ve çocukları ile Kemal Sunal hatırlanırken, Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal hayranlarının sorularını yanıtladı.

CarrefourSA Ümrani’ye’de açılan sergide Kemal Sunal’ın oynadığı filmlerin afişleri, filmlerde giydiği kostümleri, şahsi eşyaları, aksesuarlar ile Gül Sunal’a hitaben yazılmış mektupları sergileniyor. Sergi 24 Haziran’a kadar görülebilir. 





Geri Dön