28 / 04 / 2024

CVK Park Bosphorus Hotel'den yeni proje!

CVK Park Bosphorus Hotel'den yeni proje!

Taksim Gümüşsuyu’nda yer alan CVK Park Bosphorus Hotel, Türkiye’ye gelen yabancı futbol kulüplerini konuk etmek üzere bir proje geliştirdi.



Taksim Gümüşsuyu’nda yer alan CVK Park Bosphorus Hotel, Türkiye’ye gelen yabancı futbol kulüplerini konuk etmek üzere bir proje geliştirdi.  Bu proje ile hedeflenen, otelin hemen yakınında yapımı süren Beşiktaş Vodafone Arena’da maç yapacak yabancı kulüp sporcularına ve yöneticilerine konaklama hizmeti vermek.


Aldığımız bilgilere göre, otel yönetimi, yürütülen çalışmalar çerçevesinde Beşiktaş Spor Kulübü ile görüşmeler yaptı. Hatta BJK yöneticilerinin yanı sıra otel UEFA gözlemcilerine de gezdirildi. Oteli gezen gözlemcilerin iyi izlenimlerle otelden ayrıldıkları belirtilirken, önümüzdeki dönemde Türkiye’ye gelen yabancı takımların otelde konuk edilmesi ihtimalinin yüksek olduğu da vurgulanıyor.


Otelin yabancı turist profilinin yüzde 61’i Ortadoğululardan oluşurken, yüzde 39’luk kısmı da AB ülkelerinden, ABD’den, Uzakdoğu’dan gelen turistlerden oluşuyor. CVK Park Bosphorus Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, otelin geçtiğimiz yıl 200 bin turist ağırladığını belirterek bu yıl bu rakamın 260 bini bulacağını söylüyor.


Ekonomist 


Geri Dön