02 / 05 / 2024

D 100 Karayolu'nun Ankara istikameti trafiğe kapandı!

D 100 Karayolu'nun Ankara istikameti trafiğe kapandı!

Gece saatlerinden beri aralıksız devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle karayolunun Yumrukaya mevkisinde çok sayıda araç yolda kaldı. Araçların mahsur kalması nedeniyle yol trafiğe kapandı...



Karayolunun Bolu Dağı geçişinde de tipi nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksama meydana geliyor. Karayolları ekipleri, kar kalınlığının 25 santimetre ölçüldüğü Bakacak, Karanlıkdere ve Seymenler mevkilerinde tuzlama ve küreme çalışmalarını sürdürüyor. 


Trafik ekipleri de sürücüleri takip mesafesini korumaları ve aşırı hızdan kaçınmaları konusunda uyarıyor. 

Ağrı eksi 29 dereceyi gördü Öte yandan, Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 29 dereceyle Ağrı'da ölçüldü. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden alman bilgiye göre, Orta Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç sisteminin etkisi altında bulunan ve soğuk havanın etkili olduğu bölgede akşam saatlerinde kar yağışı bekleniyor. Kar yağışı, cuma gününü kadar devam edecek. 

Zonguldak'ta 17 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor Zonguldak'ta iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçelerden Ereğli'de 10 ve Devrek'te 7 olmak üzere ulaşıma kapan 17 köy yolunda, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü ekipleri iş makineleriyle çalışmalarını sürdürüyor. 


Ankara Son Sö Gazetesi


Geri Dön