29 / 04 / 2024

D planı Dumankaya!

D planı Dumankaya!

Firma: Dumankaya İnşaat

D planı Dumankaya uygulaması Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesinde ve Başakşehir'de hayata geçirilen Dumankaya Hi-Fit projesinde geçerli oluyor. İşte uygulama hakkındaki tüm detaylar...




Dumankaya İnşaat tarafından Mozaik ve hi-Fit projelerinde başlatılan Dumankaya D planı uygulaması devam ediyor. Ugulama kapsamında çeşitli imkanlar sunuluyor. 


D planı Dumankaya uygulama detayları şu şekilde; “Eskisini getir, yenisini götür”, “Kira garantisi”, “İade garantisi”, “Ev güncelleme” 


D planı Dumankaya iade garantisi kapsamında, daire sahibi evini geri verebiliyor. Kira garantisi kapsamında ise Dumankaya İnşaat'ın hazırladığı kiralama hizmeti ile daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra Dumankaya güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyor. 


D planı Dumankaya eskisini getir yenisini götür uygulaması kapsamında  dairesini değiştirmek isteyenlerin, eski evleri peşinat olarak sayılıyor. Ev güncelleme uygulaması kapsamında ise  daire sahipleri eğer isterlerse aldıkları daireyi yeni daire ile değiştirebiliyorlar


Dumankaya İnşaat iletişim

Tel: 444 7 222

Web: http://www.dumankaya.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön