27 / 04 / 2024

Dumankaya D planı nedir?

Dumankaya D planı nedir?

Firma: Dumankaya İnşaat

Dumankaya İnşaat D planı kapsamında "Eskisini getir, yenisini götür", "Kira garantisi", "İade garantisi", "Ev güncelleme" gibi imkanlar sunuyor. Peki Dumankaya D planı nedir?



Dumankaya İnşaat, hem finansal hem de yaşam kalitesini artırmaya yönelik hayata geçirdiği “D Planı” seçeneklerini tanıttı. Peki "Dumankaya D planı nedir?"


Dumankaya "D Planı" hem finansal hem de yaşam kalitesi ihtiyaçlarına "Eskisini getir, yenisini götür", "Kira garantisi", "İade garantisi", "Ev güncelleme" başlıklarından oluşuyor. Kampanya Ritim İstanbul, Dumankaya Hi-Fit, Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli.


Dumankaya D planı nedir?


Dumankaya D planı: Eskisini getir, yenisini götür

Dumankaya İnşaat D planı kapsamında ev değiştirme isteği olan ama mevcut evini satıp bu hayalini gerçekleştirmeye çalışan tüketicilere yönelik hazırlandı. Bu planda, eski evler peşinat olarak sayılıyor tüketiciler yeni evleri teslim edilene kadar da evlerinde oturmaya devam ediyorlar. 


Dumankaya D planı: Kira garantisi

Dumankaya Pusula Gayrimenkul Değerlendirme Hizmetleri biriminin değerleme standartlarına göre değerlediği, piyasa analizlerini yaparak ve emsalleri göz önünde bulundurularak hazırladığı kiralama hizmeti ile daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra Dumankaya güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyor. 


Dumankaya D planı: İade garantisi

Dumankaya, daire satışından sonraki süreçte daire sahiplerinin değişen yaşam koşulları ve beklentileri doğrultusunda evlerini geri vermek istemeleri halinde evi geri alma garantisi veriyor. 


Dumankaya D planı: Ev güncelleme

Tüketiciler, uygulanan plan kapsamında eğer isterlerse aldıkları daireyi yeni daire ile değiştirebiliyorlar. 


Dumankaya İnşaat iletişim

Tel: 444 7 222

Web: http://www.dumankaya.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön