28 / 04 / 2024

D-Premium Outlet açılış için gün sayıyor!

D-Premium Outlet açılış için gün sayıyor!

Diyarbakır'ın dinamiğini arttıracak, keyifli alışverişin ekonomik adresi olacak ve lokasyon avantajıyla ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak olan D-Premium Outlet açılış için hazır.



Diyarbakır'ın dinamiğini arttırması planlanan  D-Premium Outlet açılış için gün sayıyor. Keyifli alışverişin ekonomik adresi olacak ve lokasyon avantajıyla ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak AVM Diyarbakır ekonomisine katkı sağlayıp, istihdamı yüzde 20 artıracak.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, yaptığı büyük yatırımlarla Mega Center’ı D-Premıum Outlet’e dönüştüren Tutka Holding, şehrin ihtiyaçlarına ve taleplerine en doğru şekilde cevap vermeyi planlıyor.

İstanbul’da yaptığı tanıtım toplantısında çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Tutka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Fatih Tutka, şu ifadeleri kullandı: "15-20 milyon ilave bir bütçeyle D Premium Outlet AVM gibi bir yenileme ve dönüşüm projesini hayata geçiriyoruz. Ekonomik canlanmanın öncüsü olarak bir girişimde bulunmak, bizler için grur kaynağı. Güneydoğu Anadolu bölgesinde ilk ulusal marka zincirler yanı sıra Türkiye’nin 29.sini, bölgesinin ise ilk AVM’sini halkımızla buluşturduk. Diyarbakır’a yakışır yeni mükemmellikte bir outlet alışveriş ve yaşam merkezini sizlerin teveccühü ile meydana getirmeyi birlikte başaracağız.” 
 


Geri Dön