13 / 05 / 2024

D-Premium Outlet avm

D-Premium Outlet avm

Diyarbakır'ın dinamiğini arttıracak, keyifli alışverişin ekonomik adresi olacak ve lokasyon avantajıyla ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak olan D-Premium Outlet açılış için hazır.

Dünyaca ünlü AVM iflasın eşiğinde! AVM yerine lüks 200 daire yapılacak...

Dünyaca ünlü firmalardan bir bir iflas açıklamaları yapılıyor. Buna göre, dünyanın dört bir yanından müşteriyi buluşturan dünyaca ünlü AVM iflas bayrağını çekti. Garaj olarak da kullanılan AVM’den yıkım kararı çıkarken yerine 200 lüks daire yapılacağı duyuruldu.

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2022 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,85 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye genelinde kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 162,90 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Perakendecilerin outlet AVM'lerdeki mağaza kiralama talepleri katlandı!

Ünlü firmaların stoklarını eritmelerine imkan sunan veya ikinci kalite ürün satışı yapılan outlet AVM'lerde mağaza kiralamalarına olan talep katlandı...

AVM'ler kapalı mı, açık mı? AVM'ler kaça kadar açık? İşte çalışma saatleri

İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle valilik tarafından bir dizi önlemler alındı. Buna göre İstanbul’daki AVM’lerin 9 Mart Çarşamba günü için çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Peki AVM’ler bugün açık mı, kapalı mı? AVM’lere kar tatili olacak mı? İşte AVM’lerin çalışma saatleri…

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,10 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

AVM ciroları katlandı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hüseyin Altaş ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, döviz kurunun AVM'leri nasıl etkilediğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı ne kadar oldu?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 2. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,10 metrekare/1000 kişi şeklinde hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir&Soyuer 2021 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 158,88 m²/1000 kişi olarak hesaplandı.

Susurluk'ta 18.9 milyon TL'ye icradan satılık AVM!

T.C. Susurluk İcra Dairesi, Balıkesir ili, Susurluk ilçesi, Sultançayırı Mahallesi, 959 parselde yer alan outlet AVM'yi 18 milyon 96 bin 242 TL'ye satıyor...

Susurluk Outlet AVM 18.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Susurluk İcra Dairesi, 35 adet dükkan bulunan Outlet AVM'yi icradan satışa çıkardı. 

Gayrimenkulde açık cadde trendi geri döndü!

Pandemiyle birlikte sosyal izolasyonun geri dönmesi, konuttan AVM’ye kadar birçok gayrimenkul projesinde açık cadde trendini öne çıkardı. 

D-Premium Outlet avm Haberi

D-Premium Outlet avm

Diyarbakır'ın dinamiğini arttırması planlanan  D-Premium Outlet açılış için gün sayıyor. Keyifli alışverişin ekonomik adresi olacak ve lokasyon avantajıyla ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak AVM Diyarbakır ekonomisine katkı sağlayıp, istihdamı yüzde 20 artıracak.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, yaptığı büyük yatırımlarla Mega Center’ı D-Premıum Outlet’e dönüştüren Tutka Holding, şehrin ihtiyaçlarına ve taleplerine en doğru şekilde cevap vermeyi planlıyor.

İstanbul’da yaptığı tanıtım toplantısında çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Tutka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Fatih Tutka, şu ifadeleri kullandı: "15-20 milyon ilave bir bütçeyle D Premium Outlet AVM gibi bir yenileme ve dönüşüm projesini hayata geçiriyoruz. Ekonomik canlanmanın öncüsü olarak bir girişimde bulunmak, bizler için grur kaynağı. Güneydoğu Anadolu bölgesinde ilk ulusal marka zincirler yanı sıra Türkiye’nin 29.sini, bölgesinin ise ilk AVM’sini halkımızla buluşturduk....