29 / 04 / 2024

Dünyaca ünlü AVM iflasın eşiğinde! AVM yerine lüks 200 daire yapılacak...

Dünyaca ünlü AVM iflasın eşiğinde! AVM yerine lüks 200 daire yapılacak...

Dünyaca ünlü firmalardan bir bir iflas açıklamaları yapılıyor. Buna göre, dünyanın dört bir yanından müşteriyi buluşturan dünyaca ünlü AVM iflas bayrağını çekti. Garaj olarak da kullanılan AVM’den yıkım kararı çıkarken yerine 200 lüks daire yapılacağı duyuruldu.



Ekonomik kriz ve enflasyon da yaşanan yükleşler derken dünyadan iflas haberleri gelmeye devam ediyor. Ülkelerde isimleri ile ün yapmış şirketler bir bir iflas ederken Amerika'nın Ohio eyaletinde yer alan dev alışveriş merkezinden kötü haber geldi. Dünyaca ünlü AVM iflasını verirken yerine lüks apartman dairelerinin yapılacağı kaydedildi. 

YERİNE 200 LÜKS DAİRE YAPILACAK

karar.com'da yer alan habere göre; Ohio eyaletinde yer alan University Square, alışveriş merkezi garaj olarak da hizmet vermekteydi. Büyük bir kompleks olarak bilinen University Square, son zamanlarda iflas iddiaları ile sık sık gündemde yer alıyordu. Hem işletme sahipleri hem de yerel halk diken üstünde otururken bu endişelerin hepsi gerçek çıktı. Dünyaca ünlü kompleks iflas kararını duyurdu.

Dünyaca ünlü AVM iflasın eşiğinde! AVM yerine lüks 200 daire yapılacak...

Ukrayna-Rusya savaşının ardından küresel çapta etkisini gösteren enflasyon ve ekonomik kriz birçok şirkette de tedirginlik yaratıyor. Son iflasa haberi ise Oha ya eyaletinde bulunan University Square’den geldi. iflas başvurusunda bulunan dev AVM son zamanlarda Alışveriş Merkezi statüsünü de kaybetmişti. Kendi isteği doğrultusunda gönüllü bir şekilde iflas başvurusunda bulunan şirketin bu kararı da şaşırtıcı olmadı.

Öte yandan AVM'nin yıkım kararından sonra da yerine yapılacak olan lüks daireler de çok tartışılmaya başlandığı kaydedildi. Alışveriş Merkezi sahibi yıkılan binanın yerine 200 adet daire yapmayı da planlıyor.

AVM metrekare verimlilik endeksi yüzde 82,9 arttı! 

Torunlar GYO'dan dev kira sözleşmesi! O yerleri 2 yıllığına kiraya verdi!

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

AVM’lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 20'lere geriledi! Dövizle kira ödemeleri geri mi geliyor?

AVM'lerin 2023 yılı cirosu ikiye katlandı! Metrekare başına toplam ciro 89 bin 432 TL oldu!

 


Geri Dön