28 / 04 / 2024

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.



Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, söz konusu projenin hem inşaat hem de faaliyete geçtikten sonra binlerce kişilik istihdam sağlayacağını ve kentin ticaretine pozitif etki yaratacağını ifade etti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, kenttin istihdam ve ekonomi hayatına katkı sunan şirketlere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak M. Bulut İnşaat tarafından AVM,  Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point projesinin şantiye alanında incelemelerde bulunan İdris Alan ziyarette M. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanları Mustafa Bulut ve Mehmet Bulut’tan projenin detaylarını inceleyerek temaslarda bulundu. 22 bin metrekare alanda yükselen projede Elazığ’ın karma kullanımlı en büyük alışveriş merkezi kurulduğunu kaydetti.

ekonomim.com'da yer alan habere göre; Proje 110 tane mağazayı bünyesinde barındıracağını ifade etti. M. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bulut, 2010 senesinden bu yana konut ve yapı sektöründe faaliyet gösterdiklerini anlattı. Bugüne kadar başta  TOKİ  olmak üzere binden fazla projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Mustafa Bulut, New Point projesi ile de AVM, Cadde Mağaza ve Ofis alanında şehri önemli bir yatırımla buluşturduklarını dile getirdi. Bulut, “New Point projesinin lansmanını İstanbul’da saygın firma ve markaların katılımıyla gerçekleştirdik. Programımıza ciddi ve yoğun bir katılım gerçekleşti. Türkiye'nin en önemli perakende sektör temsilcilerine prestij projemizi anlattık ve detaylarını güzel bir sunum eşliğinde tanışmış olduk.  New Point projemizi, önümüzdeki aylarda da Milletvekillerimiz ve şehrimiz yöneticileri de davet edilerek Elazığ'da da tanıtıp iş dünyası ve markaların beğenisine de sunmuş olacağız”  dedi. 

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

KENTE POZİTİF BİR ETKİ SAĞLAYACAK 

Elazığ’ın son senelerde hem fabrika hem de ticaret alanında ciddi yatırımlar aldığını ifade eden Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, teşvikte 6. Bölge fırsatlarının en iyi şekilde değerlendirilmesi amacıyla çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini aktardı. Elazığ’ın ikinci OSB’si olan TEKNOVA’da 115 parseli yatırımcılara teslim ettiklerini dile getiren Başkan Alan sırada Palu, Kovancılar ve Karakoçan ilçelerimize hitap edecek 3. OSB’nin olduğu da açıkladı. Elazığ’a çok değerli ve gurur projeleri kazandırdığını ifade eden Başkan Alan, “Bugüne kadar ilimizde gerçekleştirdiği prestij projelerle, saygın ve güçlü bir yapı firması olarak öne çıkan M. Bulut İnşaat, şehrimizin yaşam standartlarını değiştiren ve yepyeni bir bakış açısı getiren bir projeyi daha hayata geçirmenin tatlı heyecanını yaşıyor. Bu projeyi,  kentimize kazandıracağı prestij ile hem inşaat yapımında hem de tamamlanıp hizmete açıldıktan sonra da tedarikçiler ile beraber  binlerce kişilik yeni istihdam da sağlayacak olmasının da çok değerli olduğunu biliyoruz ve destekliyoruz." dedi.

İnşaat maliyetleri yeni yıla da artışla başladı! 1 yıllık artış yüzde 67,87 oldu!

İnşaat sektöründe dev binanın yapımı 140 saat sürdü!

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

İnşaat ciro endeksinde yüzde 99.4 artış! Ocak 2024 rakamları şimdi açıklandı!

Türk müteahhitlerine Suudi Arabistan'da yatırım fırsatı: 1,6 trilyon dolarlık yatırım yapılacak! 


Geri Dön