29 / 04 / 2024

Dacia Yeni Sandero'da şimdi al, Nisan 2024'te ödemeye başla fırsatı! Araba alacaklara Eylül sürprizi! 

Dacia Yeni Sandero'da şimdi al, Nisan 2024'te ödemeye başla fırsatı! Araba alacaklara Eylül sürprizi! 

Eylül’de Dacia alanlar, Dacia Finans’tan kredi kullanmaları halinde yüzde 3.99'dan başlayan faizlerden ve Nisan 2024'te ödemeye başlama fırsatından yararlanabiliyor. Peki Dacia Yeni Sandero Eylül 2023 fiyatı ne kadar oldu? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...



Dacia Yeni Sandero'nun Eylül ayı fiyatı açıkladı. Yolculukları keyifli hale getiren Yeni Sandero, segmentinin en geniş iç hacimlerinden birine sahip olmasıyla sürücüleri cezbediyor. 

Sağlam yapısı ve Y imzalı LED farlarıyla güçlü bir ön yüze de sahip olan Yeni Sandero, modern iç ve dış görünümünün yanı sıra, yüksekliği ve derinliği ayarlanabilir direksiyonuyla da sürücüleri cezbediyor. 

Orta konsolda gruplandırılmış ana kontrol tuşları çok daha ergonomik bir kullanım imkanı oluşturan Sandero'da, telefon yanıstma özelliği, Apple CarPlay uyumlu Media Display sistemi, 8 inç mültimedya ekranı, 3.5 inç sürücü ekranı, ön kapılara monte edilmiş 2 adet hoparlör yer alıyor. 

Dacia Yeni Sandero da şimdi al, Nisan 2024 te ödemeye başla fırsatı! Araba alacaklara Eylül sürprizi! 

Kör nokta uyarı sistemi, ön ve arpa park yardımı, geri görüş kamerası, yokuşta kalkış desteği, elektrikli park freni, hız ayar ve sınırlayıcı gibi çeşitlik özelliklerle hem sürücülerin hem yolcuların güvenliğinin önemsendiği Dacia Yeni Sandero, beyaz, gri füme, siyah, ayışığı gri, demir mavi, duman gri ve mercan kırmızı olacak şekilde 7 farklı renkle alıcılara sunuluyor. 

Araç, geniş iç tasarımıyla rahat, ferah ve konfor dolu yolculuklara eşlik ediyor. Ayrıca araçta, iyileştirilmiş arka koltuk diz mesafesi ve çok sayıda farklı farklı eşya saklama alanları yer alıyor. 

DACIA YENİ SANDERO'NUN YAKIT TÜKETİMİ AZ MI? ARAÇ NE KADAR YAKAR? 

1.0 SCE 65 BG versiyonu, şehir içinde 6 litre, şehir dışında 4,3 litre yakıt tüketiyor. 

Dacia Yeni Sandero da şimdi al, Nisan 2024 te ödemeye başla fırsatı! Araba alacaklara Eylül sürprizi! 

DACIA YENİ SANDERO 5 EYLÜL 2023 FİYAT LİSTESİ 

Eylül’de Dacia alanlar, Dacia Finans’tan kredi kullanmaları halinde yüzde 3.99'dan başlayan faizlerden ve Nisan 2024'te ödemeye başlama fırsatından yararlanabiliyor. 

Ayrıca, Dacia modellerinde bu aya özel 200 bin liraya, 12 ay vade ve yüzde 3.68 faizle kredi kullanma fırsatı suunluyor. 

Essential Tce 90 bg CVT: 890.000 Türk Lirası 

Ayrıntılı bilgi için: http://www.dacia.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 5 Eylül 2023 tarihinde saat 14:10'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.84 Türk Lirası, Euro 28.88 Türk Lirası, altının gramı ise 1713 Türk Lirası değerindedir.

Dacia Yeni Sandero'da son dakika şoku! Ağustos 2023 fiyatı göreni şaşırttı! Araba alacaklara fırsat! 

Dacia Yeni Sandero Temmuz 2023 fiyatları kaç TL? En ucuz Sandero ne kadar oldu? Araba alacaklar dikkat!

Dacia Sandero'da 150 bin TL'lik dev Nisan kampanyasını kaçırmayın! Dacia Yeni Sandero Nisan fiyatı kaç lira? 

Dacia Sandero'da 150 bin liraya yüzde 1.49 faiz kampanyası! Yeni Sandero bu ay kaç TL? 8 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön