06 / 05 / 2024

Dacia Sandero'da 150 bin TL'lik dev Nisan kampanyasını kaçırmayın! Dacia Yeni Sandero Nisan fiyatı kaç lira? 

Dacia Sandero'da 150 bin TL'lik dev Nisan kampanyasını kaçırmayın! Dacia Yeni Sandero Nisan fiyatı kaç lira? 

Dacia Yeni Sandero, Nisan ayına özel 150 bin TL'ye 12 ay yüzde 1.49 faiz fırsatıyla satışta. Peki Dacia Yeni Sandero Nisan fiyatları kaç lira? En ucuz Yeni Sandero'nun fiyatı ne kadar? İşte 2 Nisan 2023 fiyat listesi...



Dacia Yeni Sandero, Y şeklindeki ön ve arka ışık imzalı LED farları, şık gösterge paneli ve yenilenen ön ızgarası ile tüm dikkatleri çekiyor. 

410 litrelik bagaj hacmi, hız ayar ve sınırlayıcı, Acil fren destek sistemi, Sürücü, yolcu ve arka koltuk emniyet kemer ikazı, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, Anti Blokaj Fren Sistemi gibi özellikleri ile ön plana çıkan Araç, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalara, 3,5 inç TFT gösterge panele, elektrikli arka camlara, tek dokunuşlu elektrikli ön camlara, otomatik klimaya ve yükseklik ile derinlik ayarlı direksiyona sahip.

Dacia Sandero da 150 bin TL lik dev Nisan kampanyasını kaçırmayın! Dacia Yeni Sandero Nisan fiyatı kaç lira? 

Dacia Yeni Sandero, Elektronik Denge Programı ve Hill Start Assist, Otomatik yanan farlar ve yağmur sensörü, Eller Serbest Dacia Kart Sistemi, Yan hava yastıkları gibi özelliklerinin yanı sıra Yeni Sandero'da sürücüleri destekleyen yokuş kalkış desteği, kör nokta uyarı sistemi, geri görüş kamerası, park yardım teknolojileri ile sürücüleri cezbediyor. 

Araç, beyaz, gri füme, siyah, ayışığı gri, demir mavi, duman giri ve mercan kırmızı olacak şekilde 7 farklı renk seçeneği ve 15 inç çelik jant ile 16 inç alüminyum jant seçeneklerine sahip.

Dacia Sandero, dinamik dış tasarımıyla göz doldurmasının yanı sıra, geniş iç tasarımıyla rahat, ferah ve konfor dolu bir seyahat imkanı sağlıyor. 

Dacia Yeni Sandero, iyileştirilmiş arka koltuk diz mesafesi ve çok sayıda olan eşya saklama alanlarıyla da ön plana çıkıyor. Araçta, sürücü desteği sağlayan yokuş kalkış desteği, kör nokta uyarı sistemi, geri görüş kamerası, park yardım teknolojileri bulunuyor. 

Dacia Sandero da 150 bin TL lik dev Nisan kampanyasını kaçırmayın! Dacia Yeni Sandero Nisan fiyatı kaç lira? 

DACİA SANDERO'NUN YAKIT TÜKETİMİ NASIL? 100 KM'DE KAÇ LİTRE YAKIT TÜKETİR? 

DACİA SANDERO BENZİNLİ 1.0 SCE 65 BG  YAKIT TÜKETİMİ

Şehir içi yakıt tüketimi: 6 litre, şehir dışı yakıt tüketimi: 4,3 litre, ortalama yakıt tüketimi: 5 litre.

DACİA SANDERO LPG 1.0 TCE ECO-G 100 BG YAKIT TÜKETİMİ

Şehir içi yakıt tüketimi: 8,4 litre, şehir dışı yakıt tüketimi: 5,6 litre, ortalama yakıt tüketimi: 6,5 litre.

Peki Dacia Yeni Sandero Nisan fiyatları kaç lira? En ucuz Yeni Sandero'nun fiyatı ne kadar? İşte 2 Nisan 2023 fiyat listesi...


Geri Dön