22 / 07 / 2024

Daikin Emura klimaya uluslararası iki ödül

Daikin Emura klimaya uluslararası iki ödül

Daikin Emura, iF Avrupa Tasarım Ödülü´nden sonra Uluslararası Red Dot Tasarım Ödülü'nü de almayı başardı




iF Avrupa Tasarım Ödülü´nden sonra Uluslararası Red Dot Tasarım Ödülü de uluslararası tasarım uzmanlarından oluşan jürinin seçimiyle Emura´ya verildi. Toplam 2 bin 486 ürünün başvurduğu "iF Avrupa Tasarım Ödülü", 39 ülkeden 16 kategoride 778 ürüne verildi. Ürünler dizayn kalitesi, uzman işçilik, malzeme seçimi, inovasyon derecesi, çevre dostu oluşları, fonksiyonellikleri, ergonomi ve güvenlik kriterleri çerçevesinde değerlendirildi. Dizaynı ve Daikin teknolojisi ile Emura, klimada birinciliğe layık görüldü. Etkin enerji kullanımı ve kullanıcı dostu olma niteliklerine sahip olması Daikin EMURA´ya  "iF Avrupa Tasarım Ödülü"nü getirdi.

Uluslararası Red Dot Tasarım ödülüne de başvuran Daikin Emura klimaları 57 ülkeden 4.252 ürünle yarıştı. Tasarımı ve  fonksiyonları ile jüriden oy toplamayı başaran Emura, Uluslararası Red Dot Tasarım Yarışması´ndan da ödülle dönmeye başardı.

Daikin Emura serisi duvar tipi inverter split klimalar şık görüntüsüyle kalmıyor, klima teknolojisinde gelinebilecek son noktayı temsil ediyor. Yalnızca Daikin´de bulunan Inverter Swing Kompresör teknolojisi ile çok yüksek enerji tasarrufu sağlayan Daikin Emura serisi,  aynı zamanda diğer tip inverter kompresörlere göre daha uzun kompresör ömrü ve çok daha düşük  ses seviyesi sunuyor. R410A akışkan ile yüksek verimli ve çevre dostu bir klima olan Daikin Emura serisinin tüm materyalleri de geri dönüştürülebilen nitelikte tercih edildi.
Milliyet Emlak


Geri Dön