15 / 10 / 2024

Dap Burgu 22 katta 108 derece dönüyor!

Dap Burgu 22 katta 108 derece dönüyor!

DAP YAPI, “yelken kuleler ”le bütünleşen markasını DAP BURGU 'yla yeni bir   açılıma yönlendiriyor. Dragos Royal Towers ve Dap Royal Center 'ın ardından DAP BURGU ile mimaride devrim yaratacak bir uygulamayı hayata geçiriyor....




Dünyada, 60 metre yükseklikte bu eğimi yakalayan bina yok
22 katlı simetrik iki kule olarak tasarlanan DAP BURGU, merkezi düşey çekirdeğin etrafında, her katta 6 derecelik açıyla birbirine ters yönde dönerek yükseliyor. 60 metre yüksekliğindeki bina, toplamda 108 derece eğim yapıyor. Dünyada, bu yükseklikte bu denli eğimi yakalayan başka bir örnek yok. Yurt dışındaki gökdelenler genellikle 200 metrenin üzerinde maksimum yüzde 65 eğimi yakalayabiliyorlar. DAP BURGU, 22. katta 108 dereceye ulaşan eğimiyle mimaride eşsiz bir örnek olarak kabul ediliyor.

Lüks otel konsepti
DAP BURGU, İstanbul'un en güzel Adalar manzarasına sahip olan Maltepe 'nin muhteşem sahilinde yükseliyor. Bağdat Caddesi 'nin dinamizmini Sabiha Gökçen Havaalanı, Marina ve Adalet Sarayı 'nın canlılığıyla harmanlıyor.

Tüm katlarda tavandan yere kadar inen panaromik cam cephe dışta özgün mimariye güçlü bir kimlik kazandırırken, iç mekanlarda her metrekareyi, Prens Adaları 'nın eşsiz manzarası ile buluşturuyor.

Lüks otel konforunda dekore edilen proje, “oturmadığın dönemde kirala ” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilecek olan dairelerin profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilmesi planlanıyor.

Suitlerin yüzde 82 'si satıldı
Projede yaşamsal üniteler çağımızın ihtiyaçlarına uygun, pratik yaşamı ön plana çıkaran minimal ve kullanışlı daire çözümlerinden oluşuyor.   Kulelerin özel mimarisinden dolayı her katta farklı daire planları ve birbirinden değişken m ² 'lerde daireler mevcut. Büyüklükleri 36 m ² ile 103 m ² aralığında değişen dairelerin satışında % 25 peşin, % 75 banka kredisi veya % 30 peşinle 36 aya kadar vadelendirilen DAP finans sistemiyle ödeme kolaylıkları sunuluyor.

246 adet rezidans dairenin yüzde 82 'sinin satıldığını belirten DAP yetkilileri, alıcıların dörtte birinin yurt dışında veya İstanbul dışındaki şehirlerde yaşayanlar olduğunu ifade ediyor.

Sosyal donatılar göz kamaştırıyor
24 saat güvenlik ve resepsiyon hizmeti verilen rezidansta, 4 mevsim açılır kapanır yüzme havuzu, cafe-restaurant sosyal yaşamınızı konforlu ve özel kılarken, heliport iş yaşamının gerektirdiği dinamizme yeni bir home-office kavramı içinde tasarım unsuru olarak ele alınıyor.

DAP YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz:
Bizler, geleceğin binalarını inşa ediyoruz. Yelken kulelerimiz sadece Türkiye 'de değil yurt dışında da DAP YAPI markasını temsil eden nitelikte projeler olarak mimari arşivlere giriyor. Yelkenlerin baş döndüren komşusu DAP BURGU, Anadolu Yakası 'nın landmark 'ı olacak.

 


Geri Dön