27 / 04 / 2024

DAP Çeşme'de topraktan satışlar başladı! Yeni proje!

DAP Çeşme'de topraktan satışlar başladı! Yeni proje!

Firma: Dap Yapı

Proje: DAP Çeşme

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde topraktan satışlar başladı.  DAP Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? DAP Çeşme projesi nerede? İşte DAP Çeşme projesi ile ilgili detaylar...



DAP Yapı’nın Ege’nin en nitelikli tatil rotalarından biri olan Çeşme’de hayata geçirdiği DAP Çeşme projesinde topraktan satışlar başladı.

Yerel mimari ve tasarım geleneklerinden esinlenerek, bölgesel yapı malzemeleri ve doğal peyzaj gibi unsurlarının kusursuz birleşimiyle hayata geçirilen projede 4+1’den 6+1’e kadar toplam 23 adet villa seçenekleri yer alıyor.

DAP Çeşme de topraktan satışlar başladı! Yeni proje!

Üç cepheden denizi gören yalıların yanı sıra 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan ve tamamı deniz manzarasına sahip yalı dairelerinin yer aldığı DAP Çeşme projesi, Çeşme Marina’nın yanı başında yükseliyor.  Dap Çeşme projesi toplamda 93 konuttan oluşuyor olup, 23 adet villa ve 70 daireden oluşuyor. 

Dap Çeşme, Osmanlı ve Roma mimarisinden izler taşıyarak hem tarihi hem modern bir yaşam alanı olarak tasarladı.

DAP Çeşme'de setli bahçeleri ve zeytin, selvi ve sakız ağaçlarıyla kusursuz bir peyzajı yer alıyor. Aynı zamanda açık kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness, açık ve kapalı otopark, çocuk oyun alanları bulunuyor. 

DAP Çeşme de topraktan satışlar başladı! Yeni proje!

DAP ÇEŞME NEREDE? DAP ÇEŞME LOKASYON BİLGİSİ!

Dap Çeşme projesi, Çeşme Marina’ya 2 kilometre, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 6 kilometre, Medicana Hastanesi’ne 8 kilometre, Alaçatı Çarşısı’na 12 kilometre ve Port Alaçatı Marina’ya ise 16 kilometre yakınlıkta konumlanıyor.

DAP Çeşme de topraktan satışlar başladı! Yeni proje!

DAP ÇEŞME NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK? 

Dap Çeşme projesi şuanda yapım aşamasında olup teslimlerin 2025 ayında yapılması planlanıyor. 

WEB: https://dapyapi.com.tr/tr
TEL: 444 9 327

 

DAP Çeşme'de ön talep fırsatı!


 


projeye sor



Geri Dön