27 / 04 / 2024

Queen Central Park Bomonti’de ön satışlar başladı!

Queen Central Park Bomonti’de ön satışlar başladı!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Queen Central Park

Sinpaş GYO imzasını taşıyan Queen Central Park Bomonti’de ön satışlar başladı. ‘Mimari silueti ve estetiğiyle İstanbul’un simgeleri arasında yer alacak proje, görücüye çıktığından bu yana hem yerli hem de yabancı yatırımcıların odak noktası.



Bir yüzü Boğaz'a, diğer yüzü tarihle geleceği buluşturan Tarihi Yarımada’ya bakan proje İstanbul’un kraliçesi olacak kadar güzel bir estetiğe sahip. 


41. yılını kutlayan Sinpaş GYO’nun İstanbul’un en merkezi bölgesinde yükselen projesi “Queen Central Park Bomonti” ön satışta. Özellikle 1 Kasım seçimlerinden sonra artan yatırımcı ilgisiyle birlikte her geçen gün değerlenen projede ön tanıtım günlerine özel % 10+ % 5 tutarında fiyat avantajı sağlanıyor. Lansman ise 2016’da.  Sinpaş GYO  kültür mirasına modern yorum katıyor.


Son dönemde yıldızı yükselen Şişli-Bomonti bölgesi kuşaktan kuşağa büyük bir özenle aktarılan kültür mirasına yeni nesil yapıları ekleyerek büyük bir değişim rüzgarı yakalayan bir bölge. 


Sinpaş GYO’nun imzasıyla yükselen “Queen Central Park Bomonti” Avrupa'nın en büyük kongre oteli Hilton Bomonti’ye komşu, Kültür ve Sanat alanlarının merkezinde, köklü ve saygın eğitim kurumları, Türkiye'nin en gelişmiş donanımına sahip sağlık kuruluşları, ticaretin kalbi olan plaza ve alışveriş merkezleri ve semtin % 100 ekolojik pazarı yürüme mesafesinde. 


Birkaç dakikada Boğaz'a (Dolmabahçe-Bomonti Tüneli sayesinde) TEM'e ve köprü bağlantı yollarına ulaşmayı (Piyalepaşa-Kağıthane Tüneli sayesinde) sağlayan merkezi konumu ve Taksim, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin hem iş, hem de eğlence merkezlerine yakın olma avantajı ile Queen Central Park Bomonti şehrin nabzını tutan bölgenin en değerli konumunda.  


İstanbul’un yeni tacında “HIGHLIFE” temalı evler

Queen Central Park Bomonti projesiyle alışılagelmiş residence hizmetlerinin çok ötesinde bir deneyim sunuluyor. Size özel asistanınız, VIP havaalanı transferi, medikal servisler, lezzet danışmanlığı gibi birçok konuda hayatınıza konfor katılacak.


Sinpaş GYO’nun kraliçesi 700 milyon değerinde bir başyapıt 

700 milyon yatırım değeri ile İstanbul’u taçlandıran Queen Central Park Bomonti Zengin tarihi, yaşam kültürü, merkezi konumu ve yakaladığı değişim rüzgârıyla İstanbul'un yeni gözdesi Şişli - Bomonti 'ye prestij ve değer katacak. 


Queen Central Park’ı özel kılan sadece mimarisi değil; kendine ait 10 bin metrekare parkı içinde şehrin tam kalbinde yeşillikler içerisinde güvenle yaşayacağınız eşsiz bir yaşam alanı. 

Queen Central Park Bomonti’de evlerin geniş balkonlarında ailenizle rahatlıkla keyif yapabileceğiniz gibi hem parkın hem de şehrin panoramasını yaşayacaksınız. Taçlı mimarisiyle tüm evlerin buluşma noktası 48. kattaki panoramik İstanbul manzaralı özel tasarım lounge alanı ve HIGHLIFE temalı konutların yer alacağı Queen Central Park Bomonti kira çarpanı ile avantajlı yatırım fırsatı sağlayacak.


Queen Central Park Bomonti, en iyi eğitim kurumlarının merkezinde

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Bomonti Yerleşkesi, Nişantaşı Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu, Bilgi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Haliç Üniversitesi Mecidiyeköy Yerleşkesi, İtü Taşkışla Kampüsü gibi üniversitelere 500 metre ile 3 km arasında mesafede bulunuyor. Notre Dame De Sion Fransız Lisesi,  Saint Michel Fransız Lisesi, Galatasaray Lisesi gibi köklü eğitim kurumlarına ise 1 ile 5 km arasında mesafede…


Queen Central Park Bomonti, İstanbul’un merkezindeki önemli sağlık kuruluşlarına da komşu 

Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Memorial Şişli Hastanesi, Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Gayrettepe Florance Nightingale Hastanesi, Özel Fransız Lape Hastanesi ve Amerikan Hastanesi gibi önemli sağlık kuruluşlarına ise sadece  5 dakika mesafede…


Bomonti, gayrimenkulün yeni yıldızı 

İstanbul’un modern, seçkin ve tarihi dokusuyla özenle korunarak yenilenen semti Bomonti, son yıllarda gayrimenkul yatırımcıları açısından da tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Bomonti bölgesinde, gayrimenkul şirketlerinin projeleri ve Hilton, Anthill gibi bilinirliği yüksek konut-otel karması kompleksler semtin çehresini değiştiren projeler bulunuyor. Eski bira fabrikasının konumlandığı arsa üzerine inşa edilen Bomonti Uluslararası Kongre Merkezi de bölgedeki sosyal aktiviteye büyük katkı sağlıyor. Bomonti, Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarının projeleriyle birlikte değerine daha da değer katarken, üretilen konut ve ofislerin metrekaresi 4.500 USD’den başlıyor ( Güncel açıklama TSKB Değerleme verisi ). Bomonti’nin sahip olduğu bölgesel avantajlarla hızla gelişmesi, İstanbul’un birçok semtindeki konut ve ofisin değer artışına göre kısa vadede daha çok kazandırıyor. 




Queen Central Park iletişim

Tel: 444 1 440 

Queen Central Park hakkında detaylı bilgi için tıklayın


projeye sor



Geri Dön