27 / 06 / 2024

Terranova Zekeriyaköy’de ön satışlar başladı

Terranova Zekeriyaköy’de ön satışlar başladı

APEC Living’in İstanbul Zekeriyaköy’de projelendirdiği Terranova Zekeriyaköy’de ön satışlar başladı. Geniş bahçeleri, az katlı çelik yapı teknojileriyle inşa edilen Terranova Zekeriyaköy bölgenin en prestijli konut sitelerinden biri olmaya aday.



APEC’in çelik yapı sistemlerindeki tecrübesini konut sektörüne taşıyan APEC Living, yeni ve lüks konut projesi Terranova Zekeriyaköy’de ön satışlara başladı

Depremin ardından şehir dışına ve az katlı konutlara yönelen talep göz önüne alınarak Zekeriyaköy’de projelendirilen Terranova, APEC Çelik Yapı Teknolojisi ile inşa ediliyor. Terranova Zekeriyaköy, şehir merkezine yakın doğanın içinde sakin bir muhitte yaşamak isteyenler için bölgenin en büyük ve prestijli konut sitelerinden biri olmaya hazırlanıyor.  Projenin ilk etabında teslimlerin Aralık 2025’te yapılması planlanıyor.

Terranova Zekeriyaköy’de ön satışlar başladı

İSTEYENE VİLLA, İSTEYENE BAHÇELİ, TERASLI DUBLEKS

Altmış bin metrekare alan üzerinde toplam 135 konuttan oluşan projede büyüklükleri 175 metrekare ile 326 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 bahçe dubleksi, 3+1 çatı dubleksi ile 3+1 ve 4+1 tripleks villa seçenekleri bulunuyor.

Bahçeleri, her katta dışarı açılan balkon ve terasları, çevrili oldukları doğal çevreyle sakinlerinin toprakla ve doğayla bağını güçlendirecek şekilde tasarlanan Terranova’da  binaların cephelerinde de doğadan ilham alınan doğal malzemeler kullanılıyor.

Binaların çatılarına yerleştirilen güneş panelleri ile Terranova’nın çevreci ve sürdürülebilir özelliklerini üst seviyeye taşınıyor. Toprak tonlarının hakim olduğu iç mekanlar ise sıcak, huzurlu, aydınlık ve yeni nesil bir yaşama açılıyor.

Terranova Zekeriyaköy’de ön satışlar başladı

SOSYAL ALANLAR HER YAŞA HİTAP EDİYOR

Her evin doğal bir uzantısı olarak tasarlanan yeşil alanlar, hem çocuklar hem de yetişkinler için güvenli ve keyifli bir yaşam sunuyor. Fitness stüdyolarından havuza, doğayla iç içe konumlandırılmış ortak çalışma alanlarından sinema kulübüne, saunadan hamama, çocuk oyun alanlarından lounge alanına kadar her detayın düşünüldüğü Club House,  Terranova’da yaşamın merkezi olmaya hazırlanıyor.

Projede ayrıca ateş çukuru, tırmanma duvarı, ağaç evler, hobi odası, Playstation odası, köpek parkı gibi birçok sosyal alan yer alıyor.

HER NOKTAYA ULAŞIM

Üçünçü Köprü ve Kuzey Otoyolu kavşağında, İstanbul Havalimanı’na 20 dakika mesafede bulunan proje, yapımı kısa süre içinde tamamlanması planlanan Sarıyer-Kilyos Tüneli ile İstanbul’un hemen her noktasına dakikalar içinde ulaşım imkanına sahip.

 

Beylikdüzü Kristal Kule'de ofisler yüzde 15 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta!

Park Doğa Panorama'da lansman fırsatı! 18 ay 0 faizle 2+1 ve 3+1 konutlar!

Antalya Vita Perla'da teslimler 2 ay sonra!

Ankara Baytim Batı konutları yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

 

 


Geri Dön