05 / 05 / 2024

Dap Dalga Kule projesi evde otel konforu sunuyor!

Dap Dalga Kule projesi evde otel konforu sunuyor!

DAP Yapı, Dap Royal Center ve Dap Burgu projelerinin inşaatını sürdüğü Dragos Maltepe'de Dalga Kule'nin inşaatına başlıyor. Projenin yüzde 80 gibi geniş ve önemli bir bölümü yeşil ve sosyal alanlar için ayrıldı... İşte Dalga Kule'nin konfor özellikleri



Dap Yapı, Dalga Kule projesini deniz dalgasından esinlenerek tasarladı. Proje, dalgaların zeminden itibaren dikey yükselerek bulutları yakaladığı 22şer katlı 2 kuleyi işaret ediyor. Dış yüzeyde camların yansıma hareketleriyle kuvvetlenen mavilik, sonsuz deniz ve gökyüzü manzarasıyla kucaklaşıyor. Adalar, havuz, bahçe ve şehir manzarasıyla bütünleşiyor.

Terasta dev jakuzi

Dört mevsim kullanılan açılır-kapanır yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları ve çok amaçlı spor sahasının yanı sıra sosyal tesis bünyesinde fitness center, sauna, Türk Hamamı ve masaj odaları gibi keyifle değerlendirilebilecek alanlar, açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. Blokların 9. katında kafe ve kahvaltı salonları, blok üstlerindeki rooflarda ise 360 derecelik manzaraya hakim dev jakuziler yer alacak.

Evde otel konforu

Yatırım değeri ve konsepti farklı gayrimenkul projelerini takip edenlerin henüz lansmanı yapılmadığı halde yoğun ilgi gösterdiği proje, yüksek kira getirisi hedefleyenler, işi gereği sık seyahat edenler, yeni evli çiftler, genç işadamları, avukatlar ve bölgede bulunan özel üniversitelerde okuyan öğrenciler tarafından tercih edilecek.

Kurumsal yönetim sistemi

Dış mimari farklılığına paralel, iç mimaride de göz kamaştıran bir dekorasyon zenginliği arz eden proje, işletme ve kullanım açısından değişik bir rota izleyecek. Daireler, kullanıcısına ve özellikle yatırımcısına yurt dışında hayli yaygın olan oturmadığın dönemde kirala modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlayacak. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilecek olan daireler profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilecek. Evde otel konforu sunan projede daire sahipleri kendi yerlerini rezidans olarak kiralayarak ekstra gelir elde edebilecek; kira toplama veya kiracı bulma gibi konularla ilgilenmeyecekler.

Single, Suit ve Grand Suitler

Projede iki adet rezidans konut bloğu, A Blokta 178 adet konut, B Blokta 176 adet konut ve 15 adet dükkan olmak üzere toplamda 369 üniteden oluşuyor. (Projenin ikinci fazıyla birlikte rezidans ve dükkanların sayısı 800 üniteye tamamlanacak.)


Geri Dön