28 / 04 / 2024

DAP Gayrimenkul'den yurt dışı konut satışları için yeni hamle! 

DAP Gayrimenkul'den yurt dışı konut satışları için yeni hamle! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından, satış pazarlama faaliyetleri çerçevesinde, Asya Pasifik ve Ortadoğu piyasalarında pazar araştırması yapılmasına karar verildi. İşte şirketten gelen o son dakika açıklaması...



DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurt dışı satış pazarlama faaliyetleri yetkilendirmesi hakkında açıklama yaptı. 

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Şirket merkez adresinde toplandı ve önemli bir karar aldı. 

Buna göre, şirketin mevcut devam eden ve planlanan projeleri için satış pazarlama faaliyetleri çerçevesinde, Asya Pasifik ve Ortadoğu piyasalarında pazar araştırması yapılması, alternatif satış kanalları oluşturulması ve potansiyel müşterilerin tespit edilmesi için yurt dışında faaliyette bulunan kurumlarla yetkilendirme konusunda çalışmalara başlanmasına oy birliği ile karar verildi. 

DAP Gayrimenkul den yurt dışı konut satışları için yeni hamle! 

DAP Gayrimenkul, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, dün yapılan bir açıklamada DAP Ataşehir'e onay çıktığı belirtildi. Ataşehir Belediyesi tarafından şirkete; İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi 1927 Ada 1 Parselde hayata geçirilmesi planlanan proje için ön projenin onaylandığı ve ruhsat işlemlerinin yürütüldüğü bilgisini  iletildi. 

DAP Ataşehir projesinin emsale esas inşaat alanı 13 bin 11 metrekare, arsa alanı da 7 bin 492 metrekare olarak belirtildi. Söz konusu proje, İstanbul Çevre Yolu'na (O-2) yakın lokasyonda inşa ediliyor. 

Bunun yanı sıra DAP Gayrimenkul, Yeni Levent, Nişantaşı Koru, Ormanköy ve Validebağ Konakları projelerinde çalışmaları sürdürüyor. Ayrıca, şirket, Sapanca ve Alaçatı'da da yeni projelere imza atmayı planlıyor. 

DAP Yapı- DOP Yapı Ortak Girişim ile hayata geçirilecek Pendik projesi için de çalışmalar hızla devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan bir açıklamada, DOP Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. ve DAP Yapı İnşaat San. ve Tic. A.Ş. Ortak Girişimi ("Ortak Girişim") tarafından Polisan Holding yönetimine Pendik projesi ile ilgili bir sunum yapılacağı açıklanmıştı. Bu sunumun ardından, projenin büyüklüğü de göz önüne alınarak projenin lansman ve satış tarihinin gayrimenkul piyasasındaki gelişmeler kapsamında belirleneceği belirtildi. 

DAP Ataşehir'e onay çıktı! Dev proje satış için gün sayıyor!

Pasifik GYO'dan son dakika Next Level İstanbul açıklaması!

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap ve 3. Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 


Geri Dön